senatorcum
Member
Dal je netko bio sa gospođom iz Đurđevca?
Radi u autu.Mislim da se zove Ivana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal je netko bio sa gospođom iz Đurđevca?
Radi u autu.Mislim da se zove Ivan
Ima neki kontakt ili link oglasaIma oglas na sexsmsoglasi Ivana iz Koprivnice, ali je iz Đurđevca.Treba doći do Đurđevca i pobrati je i onda u autu negdje.
Hvala na broju Ivana je odlićna ljubi se I može se svašta sa njom dogovoriti a i cijena je niska sa obzirom šta sve daje. Može se u autu sa njom negdje ili kao ja ju doma odvesti. Moje preporuke za njuDal je netko bio sa gospođom iz Đurđevca?
Godine? Izgled? Okvirna cijena?Hvala na broju Ivana je odlićna ljubi se I može se svašta sa njom dogovoriti a i cijena je niska sa obzirom šta sve daje. Može se u autu sa njom negdje ili kao ja ju doma odvesti. Moje preporuke za nju
Ne ta Ivana ova je oko 25 godina i ti ju pokupiš ne putuje nigdje. Visina oko 160 i nekih 60kg akcija odlićnaIma tu tri "njena" oglasa i broj...Trazi kao za putne bonoveSex - SexSmsOglasi.hr
Pusenje i sex bez anala, nemam velike sise, i nisam debela, kome pase ok, kome ne, nek zaobide oglas... 45godina... Ivana Whatsupsexsmsoglasi.hr
) klasicna navlakusa...Operira durdevac, pitomaca, koprivnica ko je naivan....
dali je to ova, "– Sumnja se da je 26-godišnjakinja od siječnja 2023. do veljače 2025. godine od više hrvatskih državljana, s ciljem pribavljanja znatne imovinske koristi za sebe, koristeći razne aplikacije za komunikaciju te lažno obećavajući intimne i romantične veze tražila da joj zauzvrat prosljeđuju razne bonove i vrše uplate na njezine korisničke račune, kojim radnjama je stekla protupravnu imovinsku korist od najmanje 60.000 eura – kažu iz policije."Ne ta Ivana ova je oko 25 godina i ti ju pokupiš ne putuje nigdje. Visina oko 160 i nekih 60kg akcija odlićna
Pošalji brojNe ta Ivana ova je oko 25 godina i ti ju pokupiš ne putuje nigdje. Visina oko 160 i nekih 60kg akcija odlićna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|