Kod koje si bio da se ne ide kod teje li ko kad zakacio bolescinu kakvu, ja neki dan prvi put probam ovaj sport, i cini mi se da sam zakacio nestokod koga ste isli da rijesite problem i kakva su istkustva? (Sarajevo)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod koje si bio da se ne ide kod teje li ko kad zakacio bolescinu kakvu, ja neki dan prvi put probam ovaj sport, i cini mi se da sam zakacio nestokod koga ste isli da rijesite problem i kakva su istkustva? (Sarajevo)
Debela, nikakva, ne vrijedi ni 50 Eura...Tijelo uzas..Za ove sto konstantno pitaju ima li sta tuzla okolica bla bla.
Skupite fino malo vise $ i idite na provjereno umjesto da trazite picke za 50 e i nabasate na svasta ili nista.
Preporuka, EGE( Ana, ili clara , anna clara kako god ista osoba, skuplja platit cete oko $150 za pola sata.) , vrhunski vrijedi svake pare, platio pola sata ostao skoro sat, radi sve djevojka 10/10.
Iz radnoznalosti i viska para isao sam i kod ovih filipinki i generalno azijatnkinja, ne bacajte pare , bolje ga izdrkajte.
Sportski pozdrav.
Ti je mjesas sa Lara Lins Mostar, to su razlicite osobe.Debela, nikakva, ne vrijedi ni 50 Eura...Tijelo uzas..
ma otisla je ona prosle hefte, sa ege jeKod koje si bio da se ne ide kod te
Nije ni kondom siguranNiko ga nije tjerao, isto ko i tebe, a čim su na ovoj temi, onda i ti ideš kod takvih. Svaki odlazak je rizik, kondom je uvijek sigurica.
Ako ne možeš pomoći čovjeku, nemoj mu prisjedati.
onako sportski,lijepo je kad si mislio i na nas i danas se uclanio da nam das zlatna vrijedne informacijeZa ove sto konstantno pitaju ima li sta tuzla okolica bla bla.
Skupite fino malo vise $ i idite na provjereno umjesto da trazite picke za 50 e i nabasate na svasta ili nista.
Preporuka, EGE( Ana, ili clara , anna clara kako god ista osoba, skuplja platit cete oko $150 za pola sata.) , vrhunski vrijedi svake pare, platio pola sata ostao skoro sat, radi sve djevojka 10/10.
Iz radnoznalosti i viska para isao sam i kod ovih filipinki i generalno azijatnkinja, ne bacajte pare , bolje ga izdrkajte.
Sportski pozdrav.
Jesi je guzio bez kondoma?Dobra, sex 10/10 svrsava svakih 30sec
Da nisam bio ne bi ni pisao.Ja nikada ovdje ne pišem lose i bilo kakve recenzijePa jesi bio s njom pa da mozes procijeniti?
Ja sam bio i brate mili utegnuta žena za svoje godine a ma sta pricat,otidji pa procijeni a ne ovako sta nudi i koliko joj je godina
Druže ja nigde nisam rekao da je ober losa.Samo žena od 45 godina koja izgleda ok za svoje godine i osrednjom akcijom je skupa.Kada se pojavi neka mlađa dobra akcija 80%piše moze li jeftinije i onakva ovakva jeE vala brate ako si napisao
Realno žena grmi
Da si bio kod vrhunskih dama znao bi sta grmi hahaaa RAMAJANA Nina pa 1000mjesta praznoE vala brate ako si napisao
Realno žena grmi
Tako je brateSad ću navući gnijev ovih botova, ali je li realno da žena sa 43 godine traži 200€ za sat vremena?
Neki dan u Budimpešti cure od 20 godina za 70-100€, da biraš kakvu ćeš...
A dobro brate,ima ih sto jest jest,ne treba podcijenit nikog jbgDa si bio kod vrhunskih dama znao bi sta grmi hahaaa RAMAJANA Nina pa 1000mjesta prazno
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|