kanarinac kan
New member
U pravu je lik potpuno. 80% postova pocinje sa "Imal...."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaU pravu je lik potpuno. 80% postova pocinje sa "Imal...."
A i ti se praviš pametan kao da si se rodio u ovom sportu pa odmah sve znaš i pun si iskustva. Jednostavno postoje ljudi koji možda nikad nisu dogovarali djevojku za sex i šta ima veze ako neko pita za savjet, iskustvo ili ako neko to podijeli sa ostalima. I na kraju krajeva nema glupih pitanja samo ima glupih odgovora.joj ocajnog foruma, ima li ovo ima li ono i po 10 puta isto pitaju, Poneko pitanje za kineskinje i ruskinje i eto. Treba se otvoriti neki privatni forum za ozbiljne likove koji su u ovom sportu
Ima Brcko na ege ruskinja sad sam bioVecer Imali Sta Brčko
I registrirao si se da nam to kažeš?Dobre su one vjetnamke na Stupskoj petlji. Da potvrdim i ja. A dobra cijena za razliku od brazilki. Vrijede tih para. A najače imaju nekog našeg koji iz Talina dogovara i rezervise termine. Evo da ostavim broj pa ako neko hoce
+372 5815 7554
Ova je luda nacisto vjeruj blokira neko je proganja slomila nogu sta li ludo skroz
Beze
Imal sta u ilijasuIma li neko da je iz Ilijasa?
Prije ćeš naći naftu u Rudom ili Goraždu...Poz drusto zna li neko ima li sta u visegradu rudom gorazdu ili okolini tih gradiva
Eh a odmah na početku komunikacije traži da pošalješ sliku. Mnogo smrdi na prevaru.Ima Brcko na ege ruskinja sad sam bio
Kao na slikama 100 eura pola sata
Poznajem jednu osobu u Mostaru. Ona to organizira prilično brzo. Imaju dvije djevojke iz Vijetnama koje su se doselile u Mostar prije dva dana, barem tako pretpostavljam. I cijene su vrlo razumne. Neki klijenti su već bili tamo i većina njih je bila zadovoljna. Ostalo je na vama da dođete i sami se uvjerite. Ovo je njezin WhatsApp broj: +84 39 548 1136Pozdrav ima li ko broj od neke domaće da nije na oglasu,Mostar i okolina pozz
Ne, vec ne zele nakaze da im ulaze u prostor...Svaka to trazi...Eh a odmah na početku komunikacije traži da pošalješ sliku. Mnogo smrdi na prevaru.
Daj prijavljujete ovog bolesnika da se obrise sto brze, fuj.Momak 35 godina, traži druga za drkanje ili oral, pp
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|