Dominacija

Ja sam bio kod jedne ali samo online radi, sat 100 Eura..Ima i nekog roba , pa ako osoba voli to da gleda , mlati ga .Izgleda fantasticno, mislim da vecinom sa strancima radi, posto govore te strane jezike super..Na Fetu je Daria 39..

A značli dopusta da se svrši? Mislio sam da kod Domina nema niakkvog zadovoljstva za suba...

Inače, danas gledam ona Stella iz ZG objavi ko me danas vodi u shopping i likovi se javljaju i ona im kaže prvo tribute u dm kao dokaz i onda možemo ići!? Jbt led pa dokle je to došlo, nije dosta sto bi ti netko isao kupovati cipele nego ti i za to treba platiti, a što je najbolje žena je izgledom bomba i da je samo malo uložila u opremu vratilo bi joj se stostruko, šteta!
poprati njenu konverzaciju sa onom zahtevna13 iz beograda, mislim da ti je to sve staged za prikupljanje pažnje. Ovi koji su se javili u komentarima su vjerojatno bivši robovi

Danas sam bio kod mayaa11, cura 25 godina lijepog izgleda i dominantnog karaktera
Uzeo sam pol sata facesitting dominacija i definitivno ću ponovit, svršio dosta brzo i moro sam još jednom dok sam došao doma
Definitivno preporučujem uzeti seansu od 1h (170e)
Pol sata dominacije (140e).
Uglavnom preporučam i ja ću definitivno ponovit.
A dosla si prije 2 dana ok

Test! Test!

Bio sam jučer stavio svoj review/dojmove sa dvije seanse što sam imao u travnju. I nekako se pobrisalo.

Ok rekoh, postam poruku ponovno ... kad mi obriše opet tu novu poruku i poruku svoju koju sam referencirao od prije godinu dana gdje su isti takvi review-ovi da se nadovežem.

Onda gledam svoje ostale poruke u ovoj temi, pobrisalo mi i ostale poruke koje sam pisao ovdje.

Ne kužim, prvi put je samo jedna poruka obrisana, drugi put su i sve prethodne. Je li ovo neka automatska skripta ili je do ozlojađenog (red.dit) mod.a ?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh