Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeli Gazdarica Kažu Da se Jebe za PareButik paris lukavac
Ima li ko prepisku da se ta zena jebe za pare, kako kaze da ce tuzit ovo sto se za nju pise.Jeli Gazdarica Kažu Da se Jebe za Pare
Ja sam samo jednom bio,bila neka 40+,cista dobrog fit tijela i dobro pušila,ali čim je kreneš nabijat buni se i vadi ga,kao boli je ne može..da se razumijemo,ne treba biti ni divljak pa je lomit od kurca,ali digla mi tlak pa sam ga izdrkao po sisama i otišaoPitao sam kineskinju zašto nema njihovih mladi cura u ponudi i ona mi kaze da je razlog što smo mi za njih previše kurati pa angažuju razvedene koje su rađale a I za njih je problem dužina jer ih nabijamo u matericu i izazva bol.
Ja ne znam neko je samo ovdje postavio brojeve i naziv butika i zaista jedan od tih brojeva se nalazi i na fb stranici tog butikaJeli Gazdarica Kažu Da se Jebe za Pare
Jel ima negdje da se pogleda neka njena slika, javi u pp.... PleaseMoja preporuka Mostar plavusa 062 137 254
Moze pp malo bolje da mi objasnisNi kurcu nije drska samo tako bacanje oara
ljubi MiniPa nije to minute već Moona.
Nemojte beze djevojku kuditi.
Minie je cura iz Lukavice i nije ni prljava ni narkomanija.
Ovo je Sonja maserka, mislim+38766360332
Koja Selma znas li prezime il...Poznaje li tko doticnu Selmu iz Zenica.?
i ti povjerovao..Pitao sam kineskinju zašto nema njihovih mladi cura u ponudi i ona mi kaze da je razlog što smo mi za njih previše kurati pa angažuju razvedene koje su rađale a I za njih je problem dužina jer ih nabijamo u matericu i izazva bol.
netkome dosadnopa objavio broj, ali stvarno jebe se ona pravo.. e sad nece to priznat naravno.. nego eto tuzit ce vodovodu i komunalnojove koji to tvrde.. da smo u americi imalo bi smislaJa ne znam neko je samo ovdje postavio brojeve i naziv butika i zaista jedan od tih brojeva se nalazi i na fb stranici tog butika
Jbg nemamo svi kapacitet kao ti...i ti povjerovao..
I mene zanima, al niko komentar da ostavi+387 62 137 254 milf iz Lukavice ima li ko iskustva ?
Bile su dvije, crna krupnija i plava prema Radusi.Jel zna neko sta je sa onom Jacom iz Jelaha ?
Mostar nije lukavica+387 62 137 254 milf iz Lukavice ima li ko iskustva ?
Ne seri mamu ti jebem kladionicarskuNeku noc bio kod ove, mala 22 godine u Lukavici sama zivi oral odlicno radi
0603059618
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|