OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Fake, sve kao dobro i dogovor lak i onda na lokaciji kaže da trebam upaliti agenciji kako bi dobio “meeting number” da me pusti.
Tu sam se zahvalio i otišao
Mozes po samom profilu provaliti da je neka mucka cim stave da je anal u cijeni

Malo da iznesem neke zanimljive detalje, počeo sam prije mjeswc dana (uz svoj stalni posao) navečer voziti dostave za glovo. Imao sam jučer dostavu na Vukovarsku, piše u dostavi Mellisa i da je apartmqn u pitanju. Dođem zvonim, muški glas odgovara just a minute i onda otvara ženska, crna kovrčava kosa, tamnoputa, tetovirane ruke al glava ko u bizona.
Također prije tjedan dana bila dostava za bells apartman izašla isto strankinja u ogrtaču samo.
I još jedna na štrosu na broj 220 zgrada, čekala me vani, isto u ogrtqču i japankama, pitam ju jel zna engleski kaže no, uzme klopu i ode.
Jedna od tih lokacija gdje si bio ima kamere gdje se snimaju ovi sto idu na kurve.

Jesi to primijetio?

Pitao sam isto i u temi "Mađarska"
Al s obzirom da smo jako blizu pitam i ovdje!

Da li ste prije odlaska kod ovih Mađarica imali video poziv da se uvjerite da li je to djevojka sa slika, odnosno da li izgleda bar slicno kao što je na slikama ili samo poruke?!
Vidim imaju sve u oglasima da ih se može nazvati..

Na telegramu citam kako je dosla u Osijek na nagovor tipa koji je rekao da zeli provesti 2 dana s njom, a tip se na kraju nije pojavio🤣😄
Puhalo, pitaj nju za detalje kad dodje u Zagreb pa ce ti objasniti.

Opet ispadas glup i iskompleksiran a za hrpu tvojih gluposti, laznih informacija, budalastina sam te tu prozvao pa si usutio. Kao sto su te drugi prozvali za gluposti.

Opet ce biti da nisi "tako mislio", ukljuci mozak i ne budi glup i naivan.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh