Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam tko bi se normalan pretplatio na of od nje.Je li tko preplaćen na of od Nataly Mitrovic?
Radi li hot chat ako se pretplatis na of?
Placa li se to dodatno?
ZastoNe znam tko bi se normalan pretplatio na of od nje.
Ti usporedujes Mitrovicku i Elu Jerkovic...O ukusima se ne raspravlja ali neki ovdje ga stvarno nemaju kxtina,mitrovicka i ostali gabori o kojima se raspitujete uzas..jel ima ko od ele jerkovic ,bulkingqueen (gabrijele) of i kakav sadržaj objavljuju i koliko su aktivne..bulking je baš brutalna a na internetu se ne može naći ništa za nju a za elu nešto sitno ,sad me zanima zašto ovi koji imaju od takvih pica of ništa nikad ne objave na internetu a od ovih jeftinih gabora sve izađe,jel su skrti i zele da su rijetki koji mogu vidjeti ekskluzivu ili se boje pošto bi i za autorice takvog sadržaja bila reklama ako nešto dobro izađe vani realno i imali bi potencijalne kupce ili je rijetko tko i pretplaćen kod njih ?
Ela jerkovic je inace ljepotica samo takvaTi usporedujes Mitrovicku i Elu Jerkovic...
Pa mitrovicka je bolja 100 puta
Da bi joj papir i olovku da na napise cifru...
Govoriš drugima da nemaju ukusa i da su ove druge jeftini gabori, a napeta ti je Ela Jerković koja je teški grob, kako izgledom tako i ponašanjemO ukusima se ne raspravlja ali neki ovdje ga stvarno nemaju kxtina,mitrovicka i ostali gabori o kojima se raspitujete uzas..jel ima ko od ele jerkovic ,bulkingqueen (gabrijele) of i kakav sadržaj objavljuju i koliko su aktivne..bulking je baš brutalna a na internetu se ne može naći ništa za nju a za elu nešto sitno ,sad me zanima zašto ovi koji imaju od takvih pica of ništa nikad ne objave na internetu a od ovih jeftinih gabora sve izađe,jel su skrti i zele da su rijetki koji mogu vidjeti ekskluzivu ili se boje pošto bi i za autorice takvog sadržaja bila reklama ako nešto dobro izađe vani realno i imali bi potencijalne kupce ili je rijetko tko i pretplaćen kod njih ?
Tebi sam nadimak govori da si se pronašao, neću da hvalim nešto tu neku of djevojku ali je ela raketa za 90% ovdje spomenutih of modela ..da ne pricam o personalitiju i kakve glupače oronule sve imaju of kao kxtina i mitrovicka bez osobnosti bez volje za životom bez ičega što nekog normalnog ili nenormalnog decka može privući jer se takvih cura i obitelj odrekla ..zamisli da se rajcas na takve cure ..i sad zamisli kakav pacijent trebas biti da te takve pale ?Govoriš drugima da nemaju ukusa i da su ove druge jeftini gabori, a napeta ti je Ela Jerković koja je teški grob, kako izgledom tako i ponašanjem
Svaka čast legendo...
Zamisli koliko pacijent moras bit da se palis na elu jerkovic,prasica debela odvratna,napudrana...ela bas ima osobnost do jaja i personaliti koji moze nesto normalno privuc...daj uozbilji se...Tebi sam nadimak govori da si se pronašao, neću da hvalim nešto tu neku of djevojku ali je ela raketa za 90% ovdje spomenutih of modela ..da ne pricam o personalitiju i kakve glupače oronule sve imaju of kao kxtina i mitrovicka bez osobnosti bez volje za životom bez ičega što nekog normalnog ili nenormalnog decka može privući jer se takvih cura i obitelj odrekla ..zamisli da se rajcas na takve cure ..i sad zamisli kakav pacijent trebas biti da te takve pale ?
Moj nadimak je čisto iz sprdnje, od ovih OF cura znam samo tko su kxtina i ela, mogu reći da kxtina izgleda bolje od ele, a to ne kažem kao kompliment za nju. Bezveze su i jedna i druga.Tebi sam nadimak govori da si se pronašao, neću da hvalim nešto tu neku of djevojku ali je ela raketa za 90% ovdje spomenutih of modela ..da ne pricam o personalitiju i kakve glupače oronule sve imaju of kao kxtina i mitrovicka bez osobnosti bez volje za životom bez ičega što nekog normalnog ili nenormalnog decka može privući jer se takvih cura i obitelj odrekla ..zamisli da se rajcas na takve cure ..i sad zamisli kakav pacijent trebas biti da te takve pale ?
Lik ili je neki balavac ili neki starac koji pada na fotošopirane slikeZamisli koliko pacijent moras bit da se palis na elu jerkovic,prasica debela odvratna,napudrana...ela bas ima osobnost do jaja i personaliti koji moze nesto normalno privuc...daj uozbilji se...
A sta rec uopce hahaLik ili je neki balavac ili neki starac koji pada na fotošopirane slike
Debela ? Cura je isklesana već barem nekoliko godina od kad je pratim pa makar da joj je svaka ta slika fotosop što naravno nije,gledaj ove slike sa tajlanda sad i prije toga,guzica brutala makar bila i urađena(ne znam ali joj stoji) i kad se sredi rijetko je koja zgodnija od nje ..i faca kad ju napudra i kad progovori uff i to neko od vas uspoređuje sa natalijom mitrovic,onom oronulom polu mrtvom munjenom klinkom napaljenom od 0-24 bez ikakvoga izgleda ,osobnosti ..šta te tu može napaliti ?? Hrpa njenih videa kako guta racku i to radi dobro i jedino to zna ali ne bi me napalila ona sama po sebi za dva života!!Zamisli koliko pacijent moras bit da se palis na elu jerkovic,prasica debela odvratna,napudrana...ela bas ima osobnost do jaja i personaliti koji moze nesto normalno privuc...daj uozbilji se...
Daj odrastiDebela ? Cura je isklesana već barem nekoliko godina od kad je pratim pa makar da joj je svaka ta slika fotosop što naravno nije,gledaj ove slike sa tajlanda sad i prije toga,guzica brutala makar bila i urađena(ne znam ali joj stoji) i kad se sredi rijetko je koja zgodnija od nje ..i faca kad ju napudra i kad progovori uff i to neko od vas uspoređuje sa natalijom mitrovic,onom oronulom polu mrtvom munjenom klinkom napaljenom od 0-24 bez ikakvoga izgleda ,osobnosti ..šta te tu može napaliti ?? Hrpa njenih videa kako guta racku i to radi dobro i jedino to zna ali ne bi me napalila ona sama po sebi za dva života!!
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|