BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Da li ima neko broj starije milf 55+ godina Sarajevo, dao bi vise brojeva mladjih djevojaka za jedan takav, ona iz Osjeka ne radi, a ne bi ni belisimu

Probao sam ugovoriti sastanak a njom, Navodno sam trebao platiti stan a vlasnici su neki ljudi iz stranke. Dala mi je broj tih ljudi i kada sam nazvao i pitao zasto je stan duplo skuplji od ostalih stanova koji su na Grbavici, rekli su mi da to dogovorim s gospođicom. Onda mi je ona rekla da ce mi to uračunati. Uglavnom meni je to bilo ofirno i odustao sam. Me volim kada me lazu i petljaju. Nego da li si uganjao onu sa Vraca. I sa njom sam par puta ugovarao druzenje, ali oba puta me je izradila. Ako si uspio ugovoriti sta, javi kakva je molim te? Poz

Jel bio ko kod ove ruskinje? Trebao bi ici danas ne znam jel sigurica. Nisam imao lijepu proslost s ruskinjama🤣
Ima par komentara o njoj na forumu, ja osobno nisam bio, pokušavao sam dogovorit susret, ali nismo našli zajednički jezik, jer mi je prvo rekla jednu cijenu i usluge kad smo dogovarali, pa za par sati kad sam trebao doći drugu cijenu, tako da na kraju nisam ni otišao.
Drugi su pisali da požuruje, govori hajde svršavaj, uglavnom jebala bi se, a da joj ne uđe, upiši Lily u tražilicu, sigurno će ti izbaciti, pa kontaktiraj privatnom porukom te koji su bili kod nje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh