Samo za žene

Alexandra77

New member
Zanima me ima li jos koja iskustva sa Muskarcima koji rade masaze privatno! Znam jednog koji je jako dobar sa rukama i masazom ,jako je pricljiv i zgodan ali nije često u Zagrebu nazalost a ja bi trebala nekog slicnog koji je jako diskretan i normalan i da isto tako radi masaze uz odredene zeljice 😊 Molim samo zenski rod da mi odgovara i bez nepotrebnih muskih ponuda !lp Alexandra

Poštovana Aleksandra, ja radim vec 15 godina dmama masažu i sa posebnim zahtevima od njih. Ako nekad dodjete u Beogradu, bit će mu drago da vam pokažem sta radim.

Zanima me ima li jos koja iskustva sa Muskarcima koji rade masaze privatno! Znam jednog koji je jako dobar sa rukama i masazom ,jako je pricljiv i zgodan ali nije često u Zagrebu nazalost a ja bi trebala nekog slicnog koji je jako diskretan i normalan i da isto tako radi masaze uz odredene zeljice 😊 Molim samo zenski rod da mi odgovara i bez nepotrebnih muskih ponuda !lp Alexandra
Ja sam pokusala naci po Splitu,ali se nisam usrecila,pa sam pokusala naci zensku osobu koja nudi sa happy end,ali bez uspjeha.

Razumem Vas, no ako stvarno želite jedan lep užitak, rekoh Vam , sigurno ćete uživati sa mnom.. Ja obožavam da radim masažu za damu koja voli takve stvari.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh