NOVI SAD - Iskustva & recenzije

Zna li neko sta je u pitanju ovde?
To je fantasticna picka. Trazi ti sliku ako prodjes cena je malo jaca ali zato seks je vrhunski. Cim sam usao uvalila mi je jezik u usta onda je stala iznad mene ja pomerio gacice i poceo da obradjum picu, sokovinna sve strane kad sam poceo da lizem krenula je da skvirtuje, onda se bacila na pusenje I to savrseno radi, jebe se odlicno I skvirtuje sve vreme, barem samnom je tako bilo. Vrlo je korektna hrvatica milfara. Strasna picka

Nikolina bila odlična, deepthroat ubija! Nažalost ne radi više. Jedno vreme radila cingancica Marina sa silikonima ali ni ona ne radi vise. Sada radi Marija, vlasnica, korpuletnija je, nisam hteo kod nje. Ne znam da li je angažovala još neku.
Jel to Marina Mrdja bila tad sa velikim sisama.
A koja je ta nikolina?

To je fantasticna picka. Trazi ti sliku ako prodjes cena je malo jaca ali zato seks je vrhunski. Cim sam usao uvalila mi je jezik u usta onda je stala iznad mene ja pomerio gacice i poceo da obradjum picu, sokovinna sve strane kad sam poceo da lizem krenula je da skvirtuje, onda se bacila na pusenje I to savrseno radi, jebe se odlicno I skvirtuje sve vreme, barem samnom je tako bilo. Vrlo je korektna hrvatica milfara. Strasna picka
Koliko ti je naplatila?

Ova je bez silikona ali velike sise
Onda znas na koju mislim
Nzm jel radi ona jos tamo?
Steta sto se ne moze dobiti nesto vise.
Jesi probao da dobijes nesto vise?

Imaš Jecu, nije mlađa, ali drži do sebe. U Gogoljevoj je ulici. Meni uzela 50, docekala me namontorana, u fullu, ali isuviše hladna bila za moj ukus, možda joj nije bio dan...

Imaš i ovu Anitu, ali nisam bio kod nje, mozda neko drugi ima iskustva, i ja sam zainteresovan

Ako si mislio na masažu, onda ona u Lilike Bem, spominjali smo skoro.

Moze li neki info u vezi te maseze u Lilike Bem? Dolazim sutra u NS na par dana pa gledam sta ima zanimljivo .. hvala unapred

Pozdrav, da li je neko bio kod devojke u Sterijinoj ulici, plavusa 25-30 godina, top riba, imala je oglas na svastari pre godinu i po dana, ako je neko memorisao broj neka posalje. Unapred zahvalan!

Da li je neko bio kod ovih i da li imate neke dodatne informacije?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh