062 248 612 ViberNeko provjeren broj iz Sa? Da bar na nesto lici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
062 248 612 ViberNeko provjeren broj iz Sa? Da bar na nesto lici
Moze poProvjeren kontakt, djevojka 20-25 godina, Sarajevo Centar, informacije u privatnim porukama
Sado popusi nam kurac.. i zamisli da si odigrao tiket...Sarajevo Pozdrav za drustvo, samo bih da pohvalim i dam preporuku za djevojku s kojom sam sinoc bio, nema je na oglasima, dobio sam broj preko poznanstva, isplati se definitivno, zna posao i ispostuje maksimalno. Ko zeli moze u pp, nije prevara nikakva a kasnije cete mi biti zahvalni![]()
Radi li Tuzlu066 876 286 novi broj bijeljina sarajevo
Mlada djevojka
jesil ti to provjerio pa objavio ili samo da se pise da si objavioNeznam i ja sam dobeio br i objavio
Ja sam pogledao broj na whatsapp ne znam šta da kažem hahasamo da znate narode @igi98 je prevarant nad prevarantima, nudi broj pa onda izradi
E moj majmune vidi narod da si papak ne moram nista dokazivatMa druze ja sam broj dao ti kad posaljes
Mozes nesta reci
Neće vam kruna past ako se javite ali da ima svakakvih degena to se slažemŠto se mene tiče javite se na brojeve i ja se javljam pa ako mi kaže x bon samo blokiram i to je slučaj ne samo sa foruma nego tako radim i da brojevima sa oglasa
Za broj nisam siguran ali mislim da su slike već korištene na jednom profilu koji se oglašavao u Tuzli ali je bio broj 066 ja mislim meni je tražila x bon kad sam se javiopozdrav svima da li je neko imao iskustva sa https://seksi-adresar.co/oglas/diskretno-druzenje-8/
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|