Pa nisi mogo ni znatNisam nigdje naisao u oglasima na trandze,znam po evropi da ih ima,ovdje nisam cuo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisi mogo ni znatNisam nigdje naisao u oglasima na trandze,znam po evropi da ih ima,ovdje nisam cuo
Za 150 KM nema ništaDrugovi pomazite danas sam se vrtio po mostaru nekih 2 sata nista nisam nasao iskreno ovo sa ege to je ruku na srce preskupo a ova sto je na super oglasima brate nevalja ima li itko sta dobro molim vas normalne cjene do 150 km mozede u imbox ili kako god vec samo iskreno trebam pomoc zagorio sam![]()
Nigdje apsolutno niti jedna n ina Sex oglasi niti SuperOglasi,a i vala nema ni na EGE niti City Of Love ali etoNisam nigdje naisao u oglasima na trandze,znam po evropi da ih ima,ovdje nisam cuo
062 248 612 ViberNeko provjeren broj iz Sa? Da bar na nesto lici
Moze poProvjeren kontakt, djevojka 20-25 godina, Sarajevo Centar, informacije u privatnim porukama
Sado popusi nam kurac.. i zamisli da si odigrao tiket...Sarajevo Pozdrav za drustvo, samo bih da pohvalim i dam preporuku za djevojku s kojom sam sinoc bio, nema je na oglasima, dobio sam broj preko poznanstva, isplati se definitivno, zna posao i ispostuje maksimalno. Ko zeli moze u pp, nije prevara nikakva a kasnije cete mi biti zahvalni![]()
Radi li Tuzlu066 876 286 novi broj bijeljina sarajevo
Mlada djevojka
jesil ti to provjerio pa objavio ili samo da se pise da si objavioNeznam i ja sam dobeio br i objavio
Ja sam pogledao broj na whatsapp ne znam šta da kažem hahasamo da znate narode @igi98 je prevarant nad prevarantima, nudi broj pa onda izradi
E moj majmune vidi narod da si papak ne moram nista dokazivatMa druze ja sam broj dao ti kad posaljes
Mozes nesta reci
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|