BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

U posljednje vrijeme često posjećujem djevojke. Odlučio sam ovdje napraviti profil zbog jedne djevojke. Ta djevojka je Vitoria.
Danas sam bio kod nje. Dogovor je bio brz i lak. Dočekala me u seksi crvenom donjem rublju i s osmijehom na licu. Zatražio sam tuširanje i dobio čisti ručnik. Higijena je besprijekorna. Jako se dobro ljubi. Možete joj dodirnuti i poljubiti grudi. Pruža odličan oralni seks. Nekoliko puta smo promijenili poze i nije se bunila za niti jednu pozu. Svršio sam dok je bila na meni u kaubojskoj pozi. Ukupna ocjena: 9/10. Svakako ću to ponoviti.

Dajte kolega ne budite ludi, kakvi pokloni.
Ljudi plate sat vremena tjeraju ih van nakon pola sata, plate pola sata nakon 15 min gospođe se distanciraju i kažu da je gotovo.
Paki ili Nepalac plate 15 min. a dere ju 2 sata u četiri runde, a ako ti naletiš u međuvremenu, njega sakrije u drugu prostoriju,, tebe riješi na brzinu, i paki nastavlja.;)
Ha, ha, dobra, ali vjeruj mi da ne bi išlo. Razgovarao sam s nekima o tome i uglavnom, veće su rasistikinje od nas prosječnih balkanaca 10 times.

Dajte kolega ne budite ludi, kakvi pokloni.
Ljudi plate sat vremena tjeraju ih van nakon pola sata, plate pola sata nakon 15 min gospođe se distanciraju i kažu da je gotovo.
Paki ili Nepalac plate 15 min. a dere ju 2 sata u četiri runde, a ako ti naletiš u međuvremenu, njega sakrije u drugu prostoriju,, tebe riješi na brzinu, i paki nastavlja.;)
zaboravio si obilato zalijevanje spermom i znojem, to im je trade mark :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Netko bio?
Mjesec ili dva taj profil se vrtio po Osijeku najvise a i drugim gradovima i bio fake, ona je bila u Dubaiju a koristili njene slike.

Pa je upitno da li se u medjuvremenu vratila, cijelo vrijeme su koristili ovaj profil dok je ona bila u Dubaiju.

Bio sam ja dok se zvala Gaby. Koliko vidim sad se unakazila silikonima. Napisao sam recenziju o njoj pa je pronadji.

Kratka recenzija…dogovor lagan, aprtman malen ali uredan, ona izgleda kao na slikama otprilike(nekima izgleda bolje negdje malo losije), al uglavnom stima.
Steta 220€ sat, ljubi se jedva prek k, trosi vrijeme pricanjem, moras jos rec sve il se pravi luda, neda punu penetraciju(teska borba)
Pusenje sa, 30€ plus bez. Mogu rec jedno od boljih pusenja. Uz to sta je slatka i dobro pusenje to je to od nje, OCJENA 5/10
Nebi ponovio

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh