Misterij bonova

Dinosaur

Member
Ja sam kao što znate još zelen i neiskusan...
Mene iskreno zanima kaj ženske/muški rade s bonovima? Oke, nasjedneš, uslikaš bon i to je to... On/ona to upiše?? U mobitel?? I dobije toliko i toliko poziva i poruka??? Gdje je tu poanta i zarada?? Ili ja nešto mašim? Dakle, originalni račun je kod mene... ne može ga bez računa 'refundat' ilitiga unovičit za živu lovu...
Ili?? Meni samo nije jasno kaj rade s tim brojevima s bonova...

Ja sam kao što znate još zelen i neiskusan...
Mene iskreno zanima kaj ženske/muški rade s bonovima? Oke, nasjedneš, uslikaš bon i to je to... On/ona to upiše?? U mobitel?? I dobije toliko i toliko poziva i poruka??? Gdje je tu poanta i zarada?? Ili ja nešto mašim? Dakle, originalni račun je kod mene... ne može ga bez računa 'refundat' ilitiga unovičit za živu lovu...
Ili?? Meni samo nije jasno kaj rade s tim brojevima s bonova...
posaljes nekoliko puta, i naucis iz prve ruke kak to funkcionise..

Ja ne znam jesam li bio jasan... JESAM poslao sam.. ali ne kuzim za sto ce im faking bonovi koje ne mogu unovciti

One (ili oni😁) traže bonove koje mogu unovčiti, npr. A-bon, aircash i sl.....Ne traže telefonske bonove....

To te opće ne bi trebalo niti zanimati... što oni rade s time... poanta je da ćeš ti ostat bez love, a nećeš jebat.

a kaj ste svi ugnjavili dečka, pa očito da neće slat bonove, nego ga zanima za što služe

obično su to bonovi (a-bon i sl.) kojima napune račune na online financijskim platformama (npr. aircash) s kojoh onda lako skidaš, prebacuješ i trošiš pare

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh