Hvala prijatelju.Ova vidjela svijeta više nego ja. Malo sumnjivo iskreno kako to postigne jer piše joj da je u Mostaru i Tuzli svake sedmice a oglašava se u Banja Luci. Ako ima forumaša koji imaju iskustva sa njom neka se oglase.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala prijatelju.Ova vidjela svijeta više nego ja. Malo sumnjivo iskreno kako to postigne jer piše joj da je u Mostaru i Tuzli svake sedmice a oglašava se u Banja Luci. Ako ima forumaša koji imaju iskustva sa njom neka se oglase.
Sad si gotovTko ovo može jebat i da mu se na ovo kurac diže, prije bi otišao u svećenike ili odrezao kurac, nego ovo jebat, još su mi jači ovi što što je brane u nadi da će im džaba dat pičke
buraz fejk je profil nemoj da nastjedate na takva sranjaOva vidjela svijeta više nego ja. Malo sumnjivo iskreno kako to postigne jer piše joj da je u Mostaru i Tuzli svake sedmice a oglašava se u Banja Luci. Ako ima forumaša koji imaju iskustva sa njom neka se oglase.
Ma rekao sam ja odmah da je fejk ali opet šta znašburaz fejk je profil nemoj da nastjedate na takva sranja
Jeli to ciganka sa velikim sisama i guzovima ?Jel neko bio kod starke u aerodromskom naselju neko
ima li neko info o to me tko je retard.. ili na koga se sumnja, pa nekako ce dohakat nekome u ruke peskircicDruze de mi reci jel tebi treba j.... t mater da se okanis zene...
Hoces da ja tebi dodjem na adresu???
Ko je ta? Moze info u pp?Jeli to ciganka sa velikim sisama i guzovima ?
Neznam druze i ja pitam jel neko bio neznam ja jel ciganka taJeli to ciganka sa velikim sisama i guzovima ?
Koga si ti jebo s ovih brojevazasto stavljas bezveze necije brojeve!
Ja znam da je postavljao još neke brojeve i ja ukucao broj na whatsapp na profilu čovjek nekiima li neko info o to me tko je retard.. ili na koga se sumnja, pa nekako ce dohakat nekome u ruke peskircic
Izvedi zenu na veceru, plati masazu, odvedi na izlet, jeftinije a pouzdanije.Ovdje pišem jer moja žena neće da se jebe već par dana, i počelo mi je ići na živce pa eto, ako neko može da se smiluje i da broj
Ma brate dosadilo mi je to , želim neku avanturu , pare nisu problemIzvedi zenu na veceru, plati masazu, odvedi na izlet, jeftinije a pouzdanije.
Ovako na brzinu ces samo bacit pare.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|