alSky
Well-known member
Ne znam, nisam bioJe li bar čemu kakva je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, nisam bioJe li bar čemu kakva je
Jebe mene ukus pa ne mogu svasta jebavat, tebe recimo ne bi jebao da ljudska vrsta ovisi o tome
Bog te jebo, zapamtila si turska osvajanja, imas 40 kila viska, proslo kilometara kurca kroz tebe vise nego sto Bosna ima autoputa i trazis 300-500 maraka.
Mogu zamislit ko tebe sve jebe mila majko
Tko ovo može jebat i da mu se na ovo kurac diže, prije bi otišao u svećenike ili odrezao kurac, nego ovo jebat, još su mi jači ovi što što je brane u nadi da će im džaba dat pičkeGledaj ljepotice @Sulejman Veličanstveni![]()
Screenshot 20260403 164445 Chrome hosted at ImgBB
Slika Screenshot 20260403 164445 Chrome je hostirana na ImgBBibb.co
Ovo miševi kad vide skaču na stolicu od strahaTko ovo može jebat i da mu se na ovo kurac diže, prije bi otišao u svećenike ili odrezao kurac, nego ovo jebat, još su mi jači ovi što što je brane u nadi da će im džaba dat pičke
A usmislila da je pička, ima u njoj 100kg i kaže jebu je političariOvo miševi kad vide skaču na stolicu od straha
Pa možda jedino ovi iz općinskog vijeća KalesijaA usmislila da je pička, ima u njoj 100kg i kaže jebu je političari
Tijelo, treba ti brodska dizalica da je okrenesJoš kao kad odbiješ njene uslove kaže ti nije ovo tijelo za svakog bijednika.
Radije bih ga gurnuo u bocu punu solne kiseline nego u nju. Više bi se napalioTijelo, treba ti brodska dizalica da je okrenes![]()
Ma ovdje jedino ove brazilke narocito Carla Martins jest da su skupe ali vrijede realno. Ja taman kad sam skuckao neku lovu da odem ona otišla iz TuzleTijelo, treba ti brodska dizalica da je okrenes![]()
Ti neces skuckat ni za one sa sickog ahaaaaaa a meni se javljas imal sta za 100 malaka imaaa aaaaMa ovdje jedino ove brazilke narocito Carla Martins jest da su skupe ali vrijede realno. Ja taman kad sam skuckao neku lovu da odem ona otišla iz Tuzle
A najjaci su mi ovi jadnici kako vi ne kontakte da mene nesto tangira sta vi pisete a javljate se meni ej koji ste vi kraljevi al iz Zivotinjsko CarstvoTi neces skuckat ni za one sa sickog ahaaaaaa a meni se javljas imal sta za 100 malaka imaaa aaaa
Ne vjerujem, ovo je fotka photo shop..Cura izgleda sigurno mnogo bolje..Tko ovo može jebat i da mu se na ovo kurac diže, prije bi otišao u svećenike ili odrezao kurac, nego ovo jebat, još su mi jači ovi što što je brane u nadi da će im džaba dat pičke
Izgleda mnogo gore, vjeruj miNe vjerujem, ovo je fotka photo shop..Cura izgleda sigurno mnogo bolje..
Bjezi babo stara nedojebanaSarajevo Amela whatsapp 062243455
Ma fake kao kuća čim nije verifikovana
Jel bio ko kod ove u Tuzli, kaze da je kod tenisa, da li je stvarno ta osoba ili je fejk
Nit da da je dirne covjek i na kraju kaze izdrkaj ga sam.puJel jos uvijek trazis 100km za 20 minuta pusenja?
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|