Beograd Masaze - Review

Braco bio sam danas kod Irine na masazi. Ljudi moji ja lepsu i vecu sisu u zivotu video nisam ona 50-ak godina bas dobrodrzeca. Masaza top vise terapeutska nego senzualna ali je top bas se potrudi, ne otaljava. Ona prijatna i komunikativna ako si i ti okej prema njoj. Masaza traje 45-60 minuta. Docekala me je u crvenom brusu i u tome me masirala sve vreme i kad je doslo vreme za zavrsnicu skinula je brus i ja sam odlepio.Daje sve da je pipas po sisama i na kraju ti izdrka sisama.

Braco bio sam danas kod Irine na masazi. Ljudi moji ja lepsu i vecu sisu u zivotu video nisam ona 50-ak godina bas dobrodrzeca. Masaza top vise terapeutska nego senzualna ali je top bas se potrudi, ne otaljava. Ona prijatna i komunikativna ako si i ti okej prema njoj. Masaza traje 45-60 minuta. Docekala me je u crvenom brusu i u tome me masirala sve vreme i kad je doslo vreme za zavrsnicu skinula je brus i ja sam odlepio.Daje sve da je pipas po sisama i na kraju ti izdrka sisama.
Znaci vredi otici 😉😉

Poštovani gospodo.

Prvo, želio bih se ispričati ako loše pišem. Ne govorim srpski, pa koristim Google prevoditelj.Za par tjedana posjetit ću Beograd i želim uživati u masaži sa sretnim završetkom (ručnoj ili oralnoj). Pročitao sam forum (hvala Prevodioče!) i imam popis opcija koje zvuče najzanimljivije. Zanima me koga biste s mog popisa najviše preporučili za jednokratni posjet vašem gradu. Ne brinem se zbog cijene jer će biti samo jednom. Moj uži izbor:

- Ema_masaza
- Irina u Zemunu
- Melody Ilic
- Dama u Francuskoj ulici
- Sara tantra (masazasara . com)
- Mai Thai
- Tee / Milky masaža
- Dragana???

Ima li još netko bolji prijedlog?

Unaprijed hvala!

Je l moguce da nema vise normalnih riba i stuidja? Kakve su ovo tetke i babe, poluudarene u glavu? Razumem nejebicu braco, al kako dajete ovim krokodilima da vas pipaju. Ne kazem da treba da budu Jessica Alba, al kako ove babuskere debele, malokrvne, u stanovima kao sklonistima vrednujete. Nije ni cudo sto su cene u kurac otisle kad pricate babi od 60 godina i 80kg kako ima prelepe sise i mazite joj ćurana

Bio juce kod ruskinje one u Bircaninovoj. Ja gledao par momaka pisalo kao dobra riba ja reko aj da odem. Ono je blagi uzas sta vi mozete da jebete sve kunem vam se...dao joj 2000 da mi ga izdrka samo i to je odradila dobro..ali za oral i sex ma kakvi..inace ako zna neko jos neku dobru al da je dobra za oral samo nek prosledi..hvala i pozz

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh