Beograd Masaze - Review

Braco bio sam danas kod Irine na masazi. Ljudi moji ja lepsu i vecu sisu u zivotu video nisam ona 50-ak godina bas dobrodrzeca. Masaza top vise terapeutska nego senzualna ali je top bas se potrudi, ne otaljava. Ona prijatna i komunikativna ako si i ti okej prema njoj. Masaza traje 45-60 minuta. Docekala me je u crvenom brusu i u tome me masirala sve vreme i kad je doslo vreme za zavrsnicu skinula je brus i ja sam odlepio.Daje sve da je pipas po sisama i na kraju ti izdrka sisama.

Braco bio sam danas kod Irine na masazi. Ljudi moji ja lepsu i vecu sisu u zivotu video nisam ona 50-ak godina bas dobrodrzeca. Masaza top vise terapeutska nego senzualna ali je top bas se potrudi, ne otaljava. Ona prijatna i komunikativna ako si i ti okej prema njoj. Masaza traje 45-60 minuta. Docekala me je u crvenom brusu i u tome me masirala sve vreme i kad je doslo vreme za zavrsnicu skinula je brus i ja sam odlepio.Daje sve da je pipas po sisama i na kraju ti izdrka sisama.
Znaci vredi otici 😉😉

Poštovani gospodo.

Prvo, želio bih se ispričati ako loše pišem. Ne govorim srpski, pa koristim Google prevoditelj.Za par tjedana posjetit ću Beograd i želim uživati u masaži sa sretnim završetkom (ručnoj ili oralnoj). Pročitao sam forum (hvala Prevodioče!) i imam popis opcija koje zvuče najzanimljivije. Zanima me koga biste s mog popisa najviše preporučili za jednokratni posjet vašem gradu. Ne brinem se zbog cijene jer će biti samo jednom. Moj uži izbor:

- Ema_masaza
- Irina u Zemunu
- Melody Ilic
- Dama u Francuskoj ulici
- Sara tantra (masazasara . com)
- Mai Thai
- Tee / Milky masaža
- Dragana???

Ima li još netko bolji prijedlog?

Unaprijed hvala!

Je l moguce da nema vise normalnih riba i stuidja? Kakve su ovo tetke i babe, poluudarene u glavu? Razumem nejebicu braco, al kako dajete ovim krokodilima da vas pipaju. Ne kazem da treba da budu Jessica Alba, al kako ove babuskere debele, malokrvne, u stanovima kao sklonistima vrednujete. Nije ni cudo sto su cene u kurac otisle kad pricate babi od 60 godina i 80kg kako ima prelepe sise i mazite joj ćurana

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh