Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tata bi sineCao ljudi,
Ima li neko preporuku za milf od 40 do 55g da radi trojku sa drugaricom, bgd ili okolina.
jedino bih na to isao.
Hvala
Enterijer na slikama skroman, karakteri klijenata još skromniji...Buraz, ako se jebe bez kondoma, preskoči. Zamisli šta sve ima od bolesti. Batali brate
Kada se ukuca br. telefona iz oglasa u viber izlazi neka prodaja kamagre i profilna slika u tom stilu. Moguće da neko namerno smešta drugome na ovakav način. Nisam zvao i proveravao, samo ovo što sam napisao za viber pa onako subjektivno razmišljam o čemu se radi. Mada možda i cura sa oglasa valja i kamagru i ostala pomagala uz posao koji radi, to bi bilo dva u jedan.Pazi sada ovo:
![]()
Vrela Jelena brzo i lako do sexa pozovi me i uveri se da sam najbolja💦💦💦 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Zovi me 0628279257seksi-adresar.co
Prevara![]()
Diskretno druzenje Nikolija😘 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cao, nudim vam zadovoljstvo uzivo u mom ili vasem smestaju. Pored toga naravno ekstra usluge. Radim i online druzenje jer ima dosta zainteresovanih za tu opciju. Kamera, hot chat, klipovi. Na whats ap-u sam dostupna i mozete mi pisati i zvati. Svaki dogovor je moguc i dolazak u grad koji je u...seksi-adresar.co
iskustva ?
Zdravo ljudi, ima li neko preporuku za neku sa ogromnim sisama malo puniju, da daje da se igras sa njima
To je to hvala brate samo da su prave slike, jel si bio kod nje i jel koretna za saradnju.![]()
Plava bombica u plus size izdanju | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Zdravo, ja sam 27-godišnja plavuša sa oblinama koje će ti oduzeti dah. Grudi broj 9 i obline koje nećeš moći da prestaneš da gledaš. Ako voliš punije žene sa samopouzdanjem, na pravom si mestu. Pozovi me. Čekam te da ti pružim nezaboravno iskustvo. 🥰🔞💦👅👄seksi-adresar.co
To je ta gradja, sise su ogromne, ok je sasvim, malo je freek po pitanju higijene, sve briska maramicama, ali ako oces da se izgubis medju ogromnim sisama super ti je...To je to hvala brate samo da su prave slike, jel si bio kod nje i jel koretna za saradnju.
Odlično, malopre sam je zvao ali ovaj broj joj je ugašen bar meni tako stoji,ne znam da li mogu da nadjem neki drugi ili da je nadjem negde da joj pišemTo je ta gradja, sise su ogromne, ok je sasvim, malo je freek po pitanju higijene, sve briska maramicama, ali ako oces da se izgubis medju ogromnim sisama super ti je...
Koliko naplati ?Da, vrhunska usluga, iskoristi priliku dok je u Beogradu.
Odlično, malopre sam je zvao ali ovaj broj joj je ugašen bar meni tako stoji,ne znam da li mogu da nadjem neki drugi ili da je nadjem negde da joj pišem
E hvala brate ono je bio neki stari broj, probaćemo ali sa ovakvim sisama sve joj je oprostenoOvaj broj bi trebalo da je trenutno aktuelan. Bio sam letos, slike sa oglasa su njene, cena je povoljna, radi i obostrani oral. Kada bi radila GFE, anal i kada bi smršala jedno desetak kila, bila bi vrh vrhova.![]()
Plus size bomba | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Slatka plavusica Plus size Grudi 9 Guza 5 Poziv, Whatsapp Cekam te Beogradseksi-adresar.co
Kada sam bio letos gajba joj se nalazila u Durmitorskoj blizu Skajlajna, ne znam da li je još uvek tamo.E hvala brate ono je bio neki stari broj, probaćemo ali sa ovakvim sisama sve joj je oprosteno![]()
Posalji poruku na whatsapp, mislim da se ne javlja na pozivE hvala brate ono je bio neki stari broj, probaćemo ali sa ovakvim sisama sve joj je oprosteno![]()
Kome si se ti burazeru zamerioLjudi šta raditi kad vam lažni profil sa telegrama dodje do broja telefona i hoće da ga stavi na gej oglas da se osveti? Upomoc![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|