BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Prate i one Wall Steet. Ono, poskupilo gorivo, energija, prijevoz, kruh...Ali, zašto pička? Šta ona troši, dizel?
A jebate. Pa treba se pička i prevest iz latino zemalja, smjestit je u apartman, hrana i piće da ne odapne od gladi ili žeđi!!! Cijene su slične već par godina, u međvremenu je sve otišlo gore, a one nisu toliko mijenjale cijene. Pogledaj skok prosječne plaće u Hr od 2023. Smatram da moraju minimalno dizati cijenu 50 eura za jedan sat. Ne smijemo ih tako iskoristavati, mi smo ipak nekada živjeli u socijalizmu i trebali bi biti osjetljiviji po pitanju života u zemljama drugog ili trećeg svijeta.

A jebate. Pa treba se pička i prevest iz latino zemalja, smjestit je u apartman, hrana i piće da ne odapne od gladi ili žeđi!!! Cijene su slične već par godina, u međvremenu je sve otišlo gore, a one nisu toliko mijenjale cijene. Pogledaj skok prosječne plaće u Hr od 2023. Smatram da moraju minimalno dizati cijenu 50 eura za jedan sat. Ne smijemo ih tako iskoristavati, mi smo ipak nekada živjeli u socijalizmu i trebali bi biti osjetljiviji po pitanju života u zemljama drugog ili trećeg svijeta.
Interesi domicilnog stanovništva su iznad profita biznis klase. Da se tako razmišljalo ne bi pali ispod 4 milijuna, a sad je izgleda kasno za sve. Elita je tu da se brine ne samo za sebe nego i za glupi narod za koji je preuzela odgovornost i na čiji račun se obogatila, ako je stvarno dostojna imena elita i avangarda.

Jučer bio kod Katty, dogovor jednostavan-uz najavu prethodnog dana.
Prostor uredan, dočekala me full sređena, nasmiješena i opuštena.Odmah mi je bilo lakše.Prvo pod tuš, ručnik čist, sve 5.
U sobi me dočekala u sexy odječi, našminkana i mirisna.
Počinjemo s ljubljenjem i to kako treba, strasno i dugo.
Prelazi na oral, bez kondoma, slinavo i duboko do kraja.
Poz. 69 bez problema, istovremeno može lagano prstenjačenje guze dok ga ona puši snažno.
Stavlja kondom ustima, prvo ona gore pa misionarka i na kraju dogi.
Prekrasna okrugla guza i uski struk.
Lijepo stenje kad joj ga nabijaš i ne buni se pasalo joj je.
Svršio u dogiju i pod tuš.
Nakon toga nastavljamo drugu rundu.
Ne požuruje i ne gleda na sat.
Otišao iscrpljen ali zadovoljan.
Preporuka svima.

Gospodo i drugovi, pa zar vi ne pratite dnevnik ili barem vijesti u podne? Naš veliki vođa Plenki Anemični je više nego jednom izjavio kako se Hrvatska svrstala među najrazvijenije zemlje svijeta. Uvjeren sam da i pimpovi, a i dotične gospođice također, pomno slušaju svaku njegovu riječ te adekvatno tome formiraju i cijene...tko nam je kriv što imamo tako dobru vlast koja je zemlju unaprijedila pa sada svi hrle živjeti i raditi u njoj. Trebalo je glasati za SDP pa ne bi bilo tolikog napretka, pa bi i kurabe bile jeftinije, a wolt i glovo bi, umjesto Nepalaca i Bangladešanaca (valjda se tako kaže), vozila naša djeca...eto vam ga sad. Zapravo ne bi niti bilo wolta ili glova jer bi svi i dalje kuhali doma jer ne bi imali 20 eura za jedan hamburger ;)

Ja joj ponesem pare i platim joj. Da je besplatno onda bih donio nešto, ali ovako nema šanse. Ni u drugim profesijama toga nema. A u 0.5% slučajeva ćeš dobit mrvicu bolju uslugu ak joj nešto doneseš. Više manje je to koliko joj se svidiš i koliko je napaljena
Ma sve je to točno, ali nisam mislio na random kurve kod kojih ideš jedni put i nikad više, nego na one koje posjećuješ dovoljan broj puta da se razvije prisnost ili prijateljstvo, naravno i želiš ih nastaviti posjećivati.
Kad ideš prvi put kod neke i nosiš joj poklone ona te gleda ko budalu koja osim što plaća seks još misli da će je kupit nekakvim jefinim tričarijama koje si ona može sama kupit.

Gospodo i drugovi, pa zar vi ne pratite dnevnik ili barem vijesti u podne? Naš veliki vođa Plenki Anemični je više nego jednom izjavio kako se Hrvatska svrstala među najrazvijenije zemlje svijeta. Uvjeren sam da i pimpovi, a i dotične gospođice također, pomno slušaju svaku njegovu riječ te adekvatno tome formiraju i cijene...tko nam je kriv što imamo tako dobru vlast koja je zemlju unaprijedila pa sada svi hrle živjeti i raditi u njoj. Trebalo je glasati za SDP pa ne bi bilo tolikog napretka, pa bi i kurabe bile jeftinije, a wolt i glovo bi, umjesto Nepalaca i Bangladešanaca (valjda se tako kaže), vozila naša djeca...eto vam ga sad. Zapravo ne bi niti bilo wolta ili glova jer bi svi i dalje kuhali doma jer ne bi imali 20 eura za jedan hamburger ;)
Što reći, osim da je sarkazam svima nama toliko ušao u kosti da nam je postao dio živčanog sustava :sneaky:

Valjaju li šta ova čip pička, čudi me da je niko ne spominje, 80 € za VIP uslugu, to se traži. Mrtvo Puhalo probaj ovu, jer i mene interesira:

Valjaju li šta ova čip pička, čudi me da je niko ne spominje, 80 € za VIP uslugu, to se traži. Mrtvo Puhalo probaj ovu, jer i mene interesira:

Zasta on da proba sta ti nebi .. daj mu para pa ce probati😘😘

Ne hvala. Ne privlaci me, a i cijena mi je sumnjiva.

Ti si onaj testni kunić po njegovome hahaha🤪😂😘 sta sve nece ljudskom mozgu padne na pamet to nema nigdje...
Ma kod tih jeftinih usluga I higijena ne moze biti na nivou koliko god se trudila, ako je kod nje kao na autobusnom kolodvoru. Zato ja kod takvih ne idem cak i ako me slike privuku (koje naravno ne moraju uvijek biti tocne). No opet ako netko zeli ustedjeti novce samo naprijed😊

Ma kod tih jeftinih usluga I higijena ne moze biti na nivou koliko god se trudila, ako je kod nje kao na autobusnom kolodvoru. Zato ja kod takvih ne idem cak i ako me slike privuku (koje naravno ne moraju uvijek biti tocne). No opet ako netko zeli ustedjeti novce samo naprijed😊
Dada on da ustedi pisljivih 80 eura oce tebe da uvali da ti potrosis hahaha koja logika 😂😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh