Denis_sineD
Active member
Vjerovali ili ne, kad vide kurčić na lančiću svaka se veseli kao da je vidjela prase u cekeru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čak i civilne ženeVjerovali ili ne, kad vide kurčić na lančiću svaka se veseli kao da je vidjela prase u cekeru
Ajde, glupo pitanje, sto je ceker???Vjerovali ili ne, kad vide kurčić na lančiću svaka se veseli kao da je vidjela prase u cekeru
Ono u čemu žene nose špeceraj kući s placa ili dućanaAjde, glupo pitanje, sto je ceker???
za nas sa mora, može znači i janje u cekeru???Ono u čemu žene nose špeceraj kući s placa ili dućana
Jbg ja nemam 3d printer i vremena za izradu.Je, al kolega Denis ima "izvorno hrvatsko" proizvod. I nije kaloričan...
Može i janje preko ramena, e to bi bilo originalno pojavit se tako, ali da je janje živoza nas sa mora, može znači i janje u cekeru???
te se valjda još i više razvesele jer mnoge kurac vide rijetko ili nikada, za razliku od naših dragih prijateljicaČak i civilne žene
ja ću tebi isprintat koliko god trebaš, ali mjere nikakve ne uzimam, to zajebiJbg ja nemam 3d printer i vremena za izradu.
Aupičmač. Jedna elitna gospođica je bila u mene, nisam imao živo janje, ali sam imao dvije mačke. Pozorno su popratile sva dešavanja. Tako da eto. Ne znam što bih dalje dodao ustvari...Može i janje preko ramena, e to bi bilo originalno pojavit se tako, ali da je janje životo valjda još niko nije napravio.
Uletio sam kao padobranac na neki ženski rođendan u jednom bircu u BJ, gas van jer sam se sjetio da imam tih kurčića u autu, vratio se i podijelio curama.te se valjda još i više razvesele jer mnoge kurac vide rijetko ili nikada, za razliku od naših dragih prijateljica
samo spamamo, a nitko da pomogne čovjeku...nisam bio, ovako na slikama se čini ok, ja bi je mogao riješiti bez problema, ali...uglavnom su uvijek starije nego što pišu i uglavnom su im uvijek fotografije i video iz nekih boljih vremena, tako da oprez, budi spreman okrenuti se i dati petama vjetra ukoliko ti otvori bakutaner bez zuba...Pozdrav ekipo.
Da li je tko imao iskustva sa ovom milfarom?
Interesira me specificno kakav je bj, kakva joj je picka (da li samo klit ili ima i usmine velike), te da li je moguce CIM.
Hvala unaprijed.
mogu si to zamisliti, sasvim logično.Uletio sam kao padobranac na neki ženski rođendan u jednom bircu u BJ, gas van jer sam se sjetio da imam tih kurčića u autu, vratio se i podijelio curama.
Nosile me na ramenima van iz birtije.
Ako nema zuba, neka samo uzme oral i sve super.samo spamamo, a nitko da pomogne čovjeku...nisam bio, ovako na slikama se čini ok, ja bi je mogao riješiti bez problema, ali...uglavnom su uvijek starije nego što pišu i uglavnom su im uvijek fotografije i video iz nekih boljih vremena, tako da oprez, budi spreman okrenuti se i dati petama vjetra ukoliko ti otvori bakutaner bez zuba...
Kažu neki da je to ultimativni oral ????Ako nema zuba, neka samo uzme oral i sve super.
bio je neki vic na tu temu, ili čak neka scena iz filma ili serije, no ne mogu se sada sjetiti...znam da završava sa "whatever you do, don't look down", tako nekakoKažu neki da je to ultimativni oral ????
Racunaj veliko iskustvo plus sto nema zuba da te grebe sa njima. Tako su mnogi hvalili onu Maricu iz Dubrave. Mada ova kaze da ima 53 godine I trazi 150 eu za pola sata. WTF. Tu se definitivno ne isplati uzeti punu uslugu.Kažu neki da je to ultimativni oral ????
O jebem ti. Sad sam se sjetio, bio je vic o nekome koji je išao na pušenje kod operne pjevačice. Ne znam više točno radnju, al znam da je bio mrak, ona mu je pušila i simultano pjevala ariju, njemu nije bilo ništa jasno pa je upalio svjetlo i vidio stakleno oko na noćnom ormarićubio je neki vic na tu temu, ili čak neka scena iz filma ili serije, no ne mogu se sada sjetiti...znam da završava sa "whatever you do, don't look down", tako nekako
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|