NOVI SAD - Iskustva & recenzije

Ја сам био некад давно, масажа са завршницом (мислим да може и орал), али ништа посебно, мршава, не претјерано лијепа, мало и надркана. Налази се у околини Ћирпанове. Не препоручујем
Dobra masaza i to je to. Ima ručna završnica, kao sto si rekao, malo nadrkana i hladna, samo gleda da odradi, ali odradi ga. Oral je samo sa kondomom i bezveze, svakako mora ručno da završi, samo bacanje pare.

Je l bio neko skoro na masazi sa oralom na Telepu? https://www.svastara.rs/oglas/licni-kontakti/tantra-masaza-novi-sad-1842162

Ja sam bio pre godinu dana, radila je neka Nikolina, odlicna masaza bila + odradila mi deepthroat. Ona ne radi vise a cena je bila 7000.

Sad vidim da je masaza pola h + oral 8000, je l bio neko skoro, vredi li?
Nikolina bila odlična, deepthroat ubija! Nažalost ne radi više. Jedno vreme radila cingancica Marina sa silikonima ali ni ona ne radi vise. Sada radi Marija, vlasnica, korpuletnija je, nisam hteo kod nje. Ne znam da li je angažovala još neku.

Da li je neko bio kod ove mozda?
Star je oglas ako uopste i radi.
I jel zna neko neku blizu detelinare mozda? :)
Ova bi trebalo da je na Detelinari. Pokušao par put ali nismo dogovorili termin. Mislim da ih ima dve. Probaj pa nam javi. :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh