Josipa

Viaumago

Well-known member
Zna li netko jel stvarno Josipa prestala sa radom?
Josipa koja je radila u mislim ulici Hrvatskih iseljenika...
Ko je bio zna koji dio grada je...
Cura oko 40g,jače građe,bila je blago dominantna al svašta se moglo kod nje...
Od Božića mob isključen.prije toga mi rekla da će se najvjerojatnije povuć...
Drago mi zbog nje al eto fali...

Zna li netko jel stvarno Josipa prestala sa radom?
Josipa koja je radila u mislim ulici Hrvatskih iseljenika...
Ko je bio zna koji dio grada je...
Cura oko 40g,jače građe,bila je blago dominantna al svašta se moglo kod nje...
Od Božića mob isključen.prije toga mi rekla da će se najvjerojatnije povuć...
Drago mi zbog nje al eto fali...
Crvenokosa malo jača bbw?

I samnom higijena nije bila ništa odbojna...
Otuširana,mirišljava...jedino kupatilo nije bilo nešto uređeno,te oni madraci na paletama al barem znaš da nećeš propast😉
Kad sam bio u zg uvijek smo se našli,bila je i fer s cijenom,znao bit s njom i par sati...

I samnom higijena nije bila ništa odbojna...
Otuširana,mirišljava...jedino kupatilo nije bilo nešto uređeno,te oni madraci na paletama al barem znaš da nećeš propast😉
Kad sam bio u zg uvijek smo se našli,bila je i fer s cijenom,znao bit s njom i par sati...
Šta se tiče cijene bila je prepuštena ali meni nekako nije sjela izgledon

Šta se tiče cijene bila je prepuštena ali meni nekako nije sjela izgledon
Shvačam te,nije bila maneken
Ona je bila žena iz susjedstva
Na cesti se definitivno ne bi okrenuo za njom al eto komunikacija s njom bila je vrlo prijateljska,opuštena,bez presinga...
Kad se dugo nismo vidjeli donio pizzu od tamo iz prizemlja,kad je pojeli,ko će se sad sexat😁😉😁
Pica njena je bila najsočnija i još je sqirtala...
Pa šta ti još treba...
Ima instagram,možda tako doć do nje nekako...samo da joj se javim,kad eto ne radi
Šteta mi da izgubio kontakt s njim jer i ona je meni neke stvari rekla u povjerenju ko i ja njoj tako da nije bio samo posao

Dečki podsjetili ste me na zanimljive susrete s Josipom;) Ja sam joj uvijek napomenuo da želim higijenu na nivou i tako je i bilo. Krevet na paletama, razgovor i druženje..Ja imam stvarno lijepe uspomene..Što se sve moglo? Moglo se sve bez gledanja na sat:)))

Shvačam te,nije bila maneken
Ona je bila žena iz susjedstva
Na cesti se definitivno ne bi okrenuo za njom al eto komunikacija s njom bila je vrlo prijateljska,opuštena,bez presinga...
Kad se dugo nismo vidjeli donio pizzu od tamo iz prizemlja,kad je pojeli,ko će se sad sexat😁😉😁
Pica njena je bila najsočnija i još je sqirtala...
Pa šta ti još treba...
Ima instagram,možda tako doć do nje nekako...samo da joj se javim,kad eto ne radi
Šteta mi da izgubio kontakt s njim jer i ona je meni neke stvari rekla u povjerenju ko i ja njoj tako da nije bio sam
Imaš gore broj pa joj se javi
Može Instagram Profil od dotične

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh