SWING KLUBOVI

• Začetnik teme Začetnik teme par30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Idem danas s partnericom do Petricana u Diadora Spa.Ako je netko u prolazu nek se javi.
Znam da je glupi dan u sred tjedna, ali sam od tri dame vec cuo da je tamo top uvik.
Da one stalno odlaze tamo.Pa cemo viditi ako bude koja za u trojku ako ne opet ok opustajuci dan s partneticom.
Evo da napisem par rici o ovom misto ako nekog zanima.
Nije ovo Swing misto pa ni blizu ali se moze odraditi neki dogovor.
Partnerica otpala u zadnji tren reko jebe me se otisa sam.
Bilo 3/4 para vecinom stranci starije dobi i jedan mladi par iz Zg .
Oni su se u relax sobi vatali vidio iz daljine nisam htio smetati.
Ovi ostali su po parnim saunama neke akcije izvodili.
Mene je sjebalo sto sam isao sam jer kad god bi usao u saunu sve bi stalo.To sam skuzio jer bi njemu bio dignut jos uvik…
Znaci ne zele 3. osobu, e sad da sam u paru kao nekad sto bi isao tad bi se vecina povukla na kratko pa bi nastavili i mi s njima ili sami o svom poslu.
Uglavnom da se dogovoriti to sam vidio gdje su parovi vanka u bazenu pricali a skuzio sam da nisu zajedno dosli jer su im stvari bile odvojene.Svako je bija u svom dilu wellnessa.
Na kraju su skupa napustili saune.

Evo da napisem par rici o ovom misto ako nekog zanima.
Nije ovo Swing misto pa ni blizu ali se moze odraditi neki dogovor.
Partnerica otpala u zadnji tren reko jebe me se otisa sam.
Bilo 3/4 para vecinom stranci starije dobi i jedan mladi par iz Zg .
Oni su se u relax sobi vatali vidio iz daljine nisam htio smetati.
Ovi ostali su po parnim saunama neke akcije izvodili.
Mene je sjebalo sto sam isao sam jer kad god bi usao u saunu sve bi stalo.To sam skuzio jer bi njemu bio dignut jos uvik…
Znaci ne zele 3. osobu, e sad da sam u paru kao nekad sto bi isao tad bi se vecina povukla na kratko pa bi nastavili i mi s njima ili sami o svom poslu.
Uglavnom da se dogovoriti to sam vidio gdje su parovi vanka u bazenu pricali a skuzio sam da nisu zajedno dosli jer su im stvari bile odvojene.Svako je bija u svom dilu wellnessa.
Na kraju su skupa napustili saune.
Zvući mi poznato. Zato znam da je to u spa Iadera.

Pozz ljudi, volio bih pitat ako neko ima iskustvo s parom ovdje. Kako bi bilo najbolje da usmjerim pretragu, do sada sve parove sto sam upoznao online, ne žele solo M bez iskustva. A i bas bezobrazno se ophode odmah radi najmanje sitnice. Volio bih to probat, ali posto sam se tek počeo izlagat ovako, bas nemam neku smjernicu, bilo koji savjet je dobro dosao. Hvala mnogo unaprijed

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh