Odlična je cura!Ima li neki info za ovu curu?
![]()
Rijeka I okolica
Atraktivna brineta 32g družila bi se sa situiranim I kulturnim gospodinom u mojem ili vašem prostoru/hotelu.oglasnik.hr
I ovo su njeni oglasi (čisto da ostane zabilježeno za forumsku tražilicu ako je tko zna koristit):
Rijeka I okolica - Druženje - Ljubavni oglasnik
Atraktivna brineta 32g družila bi se sa situiranim I kulturnim gospodinom u mojem ili vašem prostoru/hotelu
ljubavni-oglasnik.net
Dočekala me čista, svježe otuširana, mirišljava. I nakon mene se spremala pod tuš, tako da nema onih fora sa brisanjem vlažnim maramicama. Higijena 10/10.
Zgođušna u licu. Na slikama ipak mrvicu bolje izgleda nego uživo. Stvar je u kutu slikanja i pozi. Šlauf malo visi, cice malo ispuhane, ali meni ne smeta. Ne volim štrkljave, a nisam ni ja neki maneken.
Žena je odrješita, konkretna, bez dlake na jeziku. Napaljena, baš se vidi da voli sex i uživa u njemu. Takvu bih odmah oženio.
Nekako smo si kliknuli na prvu i imao sam osjećaj da sam došao kod cure ili ljubavnice, a ne da je plaćam za to. Čak smo i svršili gotovo istovremeno. Nakon akcije još malo maženja, razgovora. Moje iskustvo čista pozitiva i definitivno se vraćam opet.