Leonardoliam
Well-known member
Neko bio na masaža u Harmony spa
Iskustva
Iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pratiš ti, ja sam napisao recenziju i broj. Posle pisali joj iz Sa i Tz a ona u Bč, lik post ispod pisao kako neka u SA pljačka a oni mislili da je to kod nje, sa brčacima moras dobro utvrditi gradivo.ne treba bit vidovit, samo malo pratit forum pisano je vec i objavljen i broj i sve.. no najlakse je trazit broj i info
ahahhahahhahahahh... ima i toga..Ne pratiš ti, ja sam napisao recenziju i broj. Posle pisali joj iz Sa i Tz a ona u Bč, lik post ispod pisao kako neka u SA pljačka a oni mislili da je to kod nje, sa brčacima moras dobro utvrditi gradivo.
pa retard objavio svoj broj i zica bonove za kladionicuOva Aida je fejk trazi x bon
ne izmislja nego je dao svoj broj.. i zica bonove prosjakUkucamo ti mamu i sestru idiote.. sto izmisljas
Pozz muki jel moze br hvalaImam br jedne milf u Srebreniku samo trazi da uzmes smjestaj negdje stan na dan
a kak to da je ona u isto vrijeme i u brckom a i u bijeljini.. msm oglasava se i u bijeljini sa istim ovim brojem na sexoglasi.ba?Drugari evo broj od crnke u Brčkom oko 30 godina
Super je gradjena nije debela
+387 66 286 463
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/bosna-i-hercegovina-iskustva-recenzije.1408/
vidjoh sinoc i oglas da se nalazi u bijeljini ta ista..Mršava, osrednja usluga, šalje slike i cijene ali nije skupa. Oral je bez, nudi i opciju pola sata, masazu sa oralom, dolazi povremeno u Brcko, smještena kod vatrogasnog.
ImaNeka Milf ili matora oko Sarajeva
Da onako ima dobre grudi
Saljem zauzvrat brojeve
Jedino za Carlu Martins se sa sigurnošću može reći da je top usluga jer ima dosta forumaša koji su bili i pisali su o tome. Ali realno i ja sam se začudio toliki broj za TuzluSta je ono ljudi 77 kurvi na ege tuzla izgleda malo jaci fake
Znal ko sta ima dobri
Jel ima neki oglas za masazu? PozzJa sam bio, cure su top i rade samo masazu jest da platis pola sata im je 100 km a 60 min 200 km al izmasiraju extra
Imas u I. Sarajevu po 3-4 sata za 30-40 KM . Oglasi i lagano . SretnoKoji hotel/motel mogu iznajmiti na sat vremena u Sarajevu a da je cijena uresu da nije preskupo.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|