zastitar85
Active member
Jel ima šta starije i provjereno Osijek i okolica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PotvrdjujemPozvao sam bas ovu u hotel, zena je bomba. Izgleda kao na slikama, pita te sta da obuce, donese par kombinacija, kao da se nasminka itd. Oral je isla do kraja, nabijao sam je u usta, akcija kako zelis. Da se s njom i pricat, jer zna nesto engleskog. Nemoj zalit pare, ako te pale starije, to je to.
Ja bio jucer kod nje meni dala svrsavanje u picu i ponovit cu opetJa je jucer kontaktirao. Rekla da ne prima nove, da ima stalne i da joj to dosta
Mislim da si ti nesto gadno zamijenio.Ja bio jucer kod nje meni dala svrsavanje u picu i ponovit cu opet
Kod koje si to bio?Ja bio jucer kod nje meni dala svrsavanje u picu i ponovit cu opet
dobro izgledaBio tko?
![]()
Cool dama 50+ 🔥🔥🔥
Samo za one koji znaju šta žele, dođi na masažu kakvu zaslužuje i fetiše po želji. Čeka te ugodna, njegovana plava dama za pamćenje. Dođi, bit ćeš više nego zadoglasnik.hr
Ne znam što ti ovdje izgleda dobro? Prije bi ja reka da ima 60+ a ne 50+ godina. A koji to ona fetiš može ispuniti da mi je znati.dobro izgleda
slažem se sa tobom,ali na prvu mi je ok....a netko voli nešto....i volio bi da je 60 +Ne znam što ti ovdje izgleda dobro? Prije bi ja reka da ima 60+ a ne 50+ godina. A koji to ona fetiš može ispuniti da mi je znati.
jesi bio s njom?60+ , pristup dobar i trudi se pa sad ko voli voli![]()
I koliko eura traži?60+ , pristup dobar i trudi se pa sad ko voli voli![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|