Koja cjena?Druze ni blizu kao na slikama, mrsavica, losa higijena, za ono sto nudi preskupa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja cjena?Druze ni blizu kao na slikama, mrsavica, losa higijena, za ono sto nudi preskupa.
Za nju preskupo, realno 100 km je plafon za nju jos smjestaj nema100 europskih
Kad bi nekad odgovorila na poruku ja bih vrlo rado dmhrioPo tvom username-u se vidi da si od ovih novih generacija..debil kojem su idoli huda i ostale tik tok sline![]()
kad bi ona na poruku odgovorila ja bih vrlo rado na sedmo nebo da se popenjemTesko da ce se pored Sofije pojaviti bolja..
Svako druzenje sa njom je kao san
Jednostavno uljepsa vam dan i pomuti razum da misli pucaju do novog susreta..
Tako lako digne vas u sedmo nebo..prepustis se uzitku a u glavi odzvanja samo tvoj sam nebo![]()
Ma i to je puno... kad je higijena losa, i 20KM je puno.Za nju preskupo, realno 100 km je plafon za nju jos smjestaj nema
Dobio sam slicne informacije zato sam htjeo provjeritiDruze ni blizu kao na slikama, mrsavica, losa higijena, za ono sto nudi preskupa.
Smjestaj kad nema bezveze jeMa i to je puno... kad je higijena losa, i 20KM je puno.
I mene zanima ja sam jednom otisao brzinski na pusenje ,bilo je top jel ko radio sta vise ?Jel bio neko možda kod ove Elene bucke u Lukavici ovih dana? Šta sve radi?
Ja nisam bio nikadI mene zanima ja sam jednom otisao brzinski na pusenje ,bilo je top jel ko radio sta vise ?
Ja mislim da ona radi samo pušenje ili je to neka druga bucka. Znam kad sam gledao neke oglase da je za bucku neku bilo samo pušenje da radiI mene zanima ja sam jednom otisao brzinski na pusenje ,bilo je top jel ko radio sta vise ?
Prosli put kada je bila u Sa samo pusenje, sada radi sve. Inace bude u BL, nekada dodje u Sa. Trenutno je tu.Ja mislim da ona radi samo pušenje ili je to neka druga bucka. Znam kad sam gledao neke oglase da je za bucku neku bilo samo pušenje da radi
Ja već na tekst štrcnuhTesko da ce se pored Sofije pojaviti bolja..
Svako druzenje sa njom je kao san
Jednostavno uljepsa vam dan i pomuti razum da misli pucaju do novog susreta..
Tako lako digne vas u sedmo nebo..prepustis se uzitku a u glavi odzvanja samo tvoj sam nebo![]()
Crna,provjereno najboljaSta ima provjereno podrucje Mostara i okolice, Banja luka, Sarajevo?
Jel kod nje stoja pola sata ?Crna,provjereno najbolja
Neki kontakt od nje?Vanessa Kostres najbolja kurva u Travniku pa ako nije i citavog SBK
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|