Dobro je ak je neka dobra, samo nemoj da je neka ko Anka Mrak Taritas
Mirjana Pajkovic! Samo mi posaji poruku da bih ti poslao jer ja tebi ne mogu, nemam tu opciju zakljucao si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je ak je neka dobra, samo nemoj da je neka ko Anka Mrak Taritas
Mozes i meni poslati mario.k_93@yahoo.comSaljite u privatnim porukama slike i videe od Mirjane Pajkovic ko ima voleo bih da imam. Adminitrator mi ne dozvoljava uopste da postavim ovde komentar ili da posaljem nekom PP
Posalji i meni ako mozesOvu politicarku iz CG brate na nju mislim to je sad glavna tema balkana hahaha
Možeš i meni poslatiMislim da sam poslao svima koji su mi pisali u dm (preko 200 puta sam poslao) slao sam i na postove ko je trazio koliko sam mogao da pohvatam. Ko naleti na nesto sto ja nemam u ovom fajlu sto sam slao nek posalje bilo bi lepo. Ispostovao sam svakog pa uzivajte.
u ovom slucaju ozujsko,mada nije neka pivaSta bi radje pili pivo ili lizali picku vidite da je ozujsko na stolu
Mislim da sam poslao svima koji su mi pisali u dm (preko 200 puta sam poslao) slao sam i na postove ko je trazio koliko sam mogao da pohvatam. Ko naleti na nesto sto ja nemam u ovom fajlu sto sam slao nek posalje bilo bi lepo. Ispostovao sam svakog pa uzivajte.
Može link od crnogorkeMislim da sam poslao svima koji su mi pisali u dm (preko 200 puta sam poslao) slao sam i na postove ko je trazio koliko sam mogao da pohvatam. Ko naleti na nesto sto ja nemam u ovom fajlu sto sam slao nek posalje bilo bi lepo. Ispostovao sam svakog pa uzivajte.
monstercum93@hotmail.comMirjana Pajkovic! Samo mi posaji poruku da bih ti poslao jer ja tebi ne mogu, nemam tu opciju zakljucao si
NarkomankaIma li tko broj od ivone
Mozes poslati pls unknown.hku3@gmail.comTraje vam file do sutra do 15:30, akinite sadrzaj ili celi fajl da vam ostane da mi ne bi trazili opet. Poslao sam na preko 300 poruka i poslacu do sutra ko mi pise u dm mrzi me vise da pretrazujem kome jesam kome nisam. Mislim da je od mene i vise nego dovoljno.
Mislim da sam poslao svima koji su mi pisali u dm (preko 200 puta sam poslao) slao sam i na postove ko je trazio koliko sam mogao da pohvatam. Ko naleti na nesto sto ja nemam u ovom fajlu sto sam slao nek posalje bilo bi lepo. Ispostovao sam svakog pa uzivajte.
Pajdo, morat ces dat neke podatke da ti uplatimo stogod. Fer i ljudski bi to bilo od nasImam brda sadrzaja dobrog sto OF kurave sto random jebacine (dobri i zanimljivi klipovi jedno, 30-40 imam sigurno) postavicu ovde ovih dana mrzi me sad.
Pajdo, morat ces dat neke podatke da ti uplatimo stogod. Fer i ljudski bi to bilo od nas![]()
Kiril mozes li mi poslat u dm pisao sam ti istoNe treba, zivi vi meni bili![]()
Imas li sta od nje ???![]()
EKSKLUZIVNO Mirjana Pajković za 24sata: 'Snimke se šire, meni prijete! Žene, prijavite nasilje'
Mirjana Pajković, bivša crnogorska državna tajnica, u središtu je skandala nakon objave eksplicitnih snimki nje i savjetnika predsjednika Dejana Vukšića. Samo za 24sata ispričala je detalje prijetnji, ucjena i pritisaka...www.24sata.hr
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|