Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora malo ubedljivije, mršav joj je ovaj performansJel neko probao ovu? Piše da radi i anal.![]()
Seksi i zgodna samo za vas😘 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Caooo, nudim vam online druzenje i uzivo druzenje... dostupna sam 24/7 i mogucc je svaki dogovor... radim sa ozbiljnim muskarcima i ne dopisujem se sa ljudima koji samo slike traze... moguc je i dolazak na adresu... rsdim i fetise poput orala, anal, footjob, golden shower, duboko grlo. Cekam vas...seksi-adresar.co
Rečenice u tekstu dužinom konkurišu Ivi Andriću, 4 slike i na sve 4 lice ko za pasoš, iako ne piše 100% neko ko traži neke pare unapred, možeš da preskočiš i da ne pozoveš... Što je tekst u oglasu rečitiji i slađi, šanse da to i pojebeš su sve manje i tanje.Jel neko probao ovu? Piše da radi i anal.![]()
Caooo, nudim vam online druzenje i uzivo druzenje... dostupna sam 24/7 i mogucc je svaki dogovor... radim sa ozbiljnim muskarcima i ne dopisujem se sa ljudima koji samo slike traze... moguc je i dolazak na adresu... rsdim i fetise poput orala, anal, footjob, golden shower, duboko grlo. Cekam vas...seksi-adresar.co
Za ove pare, ovakvu ribu sa svim uslugama koje pružaRečenice u tekstu dužinom konkurišu Ivi Andriću, 4 slike i na sve 4 lice ko za pasoš, iako ne piše 100% neko ko traži neke pare unapred, možeš da preskočiš i da ne pozoveš... Što je tekst u oglasu rečitiji i slađi, šanse da to i pojebeš su sve manje i tanje.
Ako prolaziš svrati da joj opereš sudove. Ima sudoperu.Pozdrav ljudi. Zanima me ovaj oglas iz NS, u prolazu ću biti ovih dana pa bih otišao ali pre toga raspitao lepo, deluje mi skroz dobro pa eto, ako neko ima iskustva sa njom neka se javi ovde ili meni u poruci. Hvala
Samo ako odbija od cene, može, što da neAko prolaziš svrati da joj opereš sudove. Ima sudoperu.
Mora imati sudoperu u stanu, zabrinuo bih se da nema. Nadam se i kupatilo da ima, inače ne idem.Samo ako odbija od cene, može, što da ne![]()
PrevaraJel neko probao ovu? Piše da radi i anal.![]()
Ovaj stan na fotkama mora da je negde van Srbije, a i vidi se lice tako da je prevaraZna li neko nešto o ovoj?![]()
DRUŽENJE KOD DALIJE | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Seksi plavuša, čekam vas kod mene u smeštaju da se družimo.😊 SAMO WHATSAPP 0628618219seksi-adresar.co
Slike su lažne. Tako da se odgovor da pretpostaviti. PrevaraSumnjivo jevtino, da li se iza ovog oglasa krije Ciganka?![]()
Milica | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Nudim usluge druženja u trajanju od pola sata, sat i više sati -Klasika -Oral -Anal -Fetiši -Ostalo Kod mene ili kod vas. Za sve informacije kontakt whatsapp: +38763361493seksi-adresar.co
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|