Toxicni dedek ili neko dijete od 13 god pazi da te tlak ne uvati nevalja biti puno toxicJebiga moj Iko, pokušavaš završit raspravu, ali pacijenti koji bi se raspravljali samo naviru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toxicni dedek ili neko dijete od 13 god pazi da te tlak ne uvati nevalja biti puno toxicJebiga moj Iko, pokušavaš završit raspravu, ali pacijenti koji bi se raspravljali samo naviru
Baš si mudonja bet mudaKo pljuje po ljudima? Ajde da to prvo riješimo? Ti si mene ispljuvao
Tocno sam to i ja rekao samo skace i grize po svim temama a nis koristi od njega drago mi da se neko slaze ..samo ceka kad ce koga pokopa momci se trude daju recenzije on samo poklapa@MarkoRazvedka,momak,ponašaš se ko 5.b osnovne
Lipo ako imaš s kim sta raspravit,to obavi privatno a ne skakat od zagrebackog do dubrovačkog foruma i biti svakom loncu poklopac
Imaj malo života,izadi na ulicu,prošetaj,popij pivo,gledaj curice kako šetaju i zamišljaj kako bi ju okretao po sobi i skaka ko tarzan po njoj.
I za kraj,nemoj mi odgovarat na poruku nego dođi sebi dok jos imaš kome.hvalaa
Ok, a kog sam ja to poklopio, aj mi navedi primjer. A mene jesu, i to kako, pisali su mi da sam simp, pičkopaćenik i ostalo?Tocno sam to i ja rekao samo skace i grize po svim temama a nis koristi od njega drago mi da se neko slaze ..samo ceka kad ce koga pokopa momci se trude daju recenzije on samo poklapanađi si zivot druze koa sta sam prije reko satrat ce te nepotrebni stres
![]()
A ti kurati aj odjebi, malo bolje čitaj, razmisli, pa onda piši@MarkoRazvedka,momak,ponašaš se ko 5.b osnovne
Lipo ako imaš s kim sta raspravit,to obavi privatno a ne skakat od zagrebackog do dubrovačkog foruma i biti svakom loncu poklopac
Imaj malo života,izadi na ulicu,prošetaj,popij pivo,gledaj curice kako šetaju i zamišljaj kako bi ju okretao po sobi i skaka ko tarzan po njoj.
I za kraj,nemoj mi odgovarat na poruku nego dođi sebi dok jos imaš kome.hvalaa
lli nisam simp i pičkopaćenik? Vidim da odgovora nemaOk, a kog sam ja to poklopio, aj mi navedi primjer. A mene jesu, i to kako, pisali su mi da sam simp, pičkopaćenik i ostalo?
Pusti ga,vidis da nije normalanTocno sam to i ja rekao samo skace i grize po svim temama a nis koristi od njega drago mi da se neko slaze ..samo ceka kad ce koga pokopa momci se trude daju recenzije on samo poklapanađi si zivot druze koa sta sam prije reko satrat ce te nepotrebni stres
![]()
Markane, pretjero si bez razloga.lli nisam simp i pičkopaćenik? Vidim da odgovora nema
Gledam i ne vjerujem kralj sam sebi odg moraju biti tu neki psihicki problemi po strani vjerPusti ga,vidis da nije normalan
Jesam, pretjerao sam i dao sam im priliku da me ispljucaju da vidim o čemu se tu stvarno radi, šta imaju protiv. I sad je gotovo, više neću odgovarati.Markane, pretjero si bez razloga.
Samo glo-glo rješava problemeGledam i ne vjerujem kralj sam sebi odg moraju biti tu neki psihicki problemi po strani vjer![]()
Stari moj, prevedi s ruskog razvedka i vidi što značiSamo glo-glo rješava probleme
Pa da, na forumu 90% ekipe ima kurce 22+ cm. Mi sa 15 smo totalna rijetkost, anomalija.Ako ja stavim ime profila ivan 25 cm jel to znači da imam velik kurac
Nemoj zamjerit
Vidim da smo krenuli u rundu kifamenaVolio bi ja da mi je 15,ali nije nego 13.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|