kuratisplićo
Well-known member
Samo glo-glo rješava problemeGledam i ne vjerujem kralj sam sebi odg moraju biti tu neki psihicki problemi po strani vjer![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo glo-glo rješava problemeGledam i ne vjerujem kralj sam sebi odg moraju biti tu neki psihicki problemi po strani vjer![]()
Stari moj, prevedi s ruskog razvedka i vidi što značiSamo glo-glo rješava probleme
Pa da, na forumu 90% ekipe ima kurce 22+ cm. Mi sa 15 smo totalna rijetkost, anomalija.Ako ja stavim ime profila ivan 25 cm jel to znači da imam velik kurac
Nemoj zamjerit
Vidim da smo krenuli u rundu kifamenaVolio bi ja da mi je 15,ali nije nego 13.
Neko je rođen da jebe, a netko da razmišlja. Netko i za jedno i za drugo i ima nas svakakvih. Tako da želim ti iskreno da si i za jedno i za drugo, i to nije samo fraza.Ako ja stavim ime profila ivan 25 cm jel to znači da imam velik kurac
Nemoj zamjerit
Ako je Crisa u Zg to je Rumunjka, i jebu je idioti i trandžoljubci bez kondoma, a mala je nimfomanka. Btw. kad sam bio prije godinu dana kod njene tadašne kratkotrajne cimerice iz Bugarske, oko portuna je bila policija u civilu, pa sam morao odgodit posjet jer je pandur krenuo za mnom kad sam krenuo prema portunu-haustoru.Gledam sad na telegramu…pise zenska crisa ocito ruskinja koja je trenutno preko euroeskorta u zg…snima je cilu jebacinu…jeba bez kondoma i napunia je do kraja…
Bolje da je manji za dupeVolio bi ja da mi je 15,ali nije nego 13.
Kakva Crisa majke tiGledam sad na telegramu…pise zenska crisa ocito ruskinja koja je trenutno preko euroeskorta u zg…snima je cilu jebacinu…jeba bez kondoma i napunia je do kraja…
Kako bi moja pokojna baba rekla, mali al skočan i moćanBolje da je manji za dupe
Ma na koje misliš?Koje pičke u ZG, sad bi sia u auto iša gori pokušavam dogovori da koja dođe vamo
Prva mi pala Manu s njom se čuaMa na koje misliš?
To je neka falša Manu, nije ona oriđiđi.Prva mi pala Manu s njom se čua
Sigurno? Poslala dobar video govori engleski šta ja znanTo je neka falša Manu, nije ona oriđiđi.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|