SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

ohoooo nisam pratia,cek da ispecem kokice😛🤣 sta se ovoga gore tice ima sam takoder svakakvih zanimljivih iskustava
Nekidan sam malu u sibeniku nakon sexa i cakule uzea ulje i masira je 20 etak min
Sa irinom cakula koja casa vina, duhan.. i sve se mislim kad ce me izbacit vise..
ima ih svakakvih..kad klikes kod njih jbg.. sama je tu, dosla s druge strane zemlje, kurva , prostitutka..kako ko voli nazvat opet je ljudsko bice 🤷‍♂️ meni osobno nekad to vise znaci nego jos veca kvaliteta sexa..
Jebes ono kad svrsis i za dvi min si na ulici
Meni s Irinom bude isto top ali nekako prakticiram svako druzenje nesto novo.
Na pocetku je bilo klasika s analom pa smo drugi put radili mistress, pa smo footfetish radili pa smo jednom samo kupanje u kadi s golden shower
Sljedeci put kad bude trazija sam je photo i video

J isto nisam nikad bia za pomavljanje.. jedino sam bia malo s čoko ivy zaludia, tri puta sam kod nje..ovo mi i sluzu za isprobat svaku raznolikost🤷‍♂️

Jbg ja da sam bia malo pametniji i ukljuceniji vise u ovaj forum skupia bi stvarno jebeno lipa iskustva..ovako imam hrpu na listi zali Boze para i vremena

Momci s kojima sam u kontaktu znaju da ne lažem, a za tebe me zaboli ona stvar. Lagano mi ga moš pocuclat.
:ROFLMAO::ROFLMAO: već si otprije starijoj ekipi s foruma sumnjiv, a sad se samo potvrdilo. Na tvoju žalost peder nisam pa ti ga neću cuclat iako bi ti vjerojatno to stvarno i želia. Drkadžijo.

Kako mozes znat jeli laze ili ne🫣🤔
U ovom slučaju jako jednostavno, o detaljima javno neću.

Ima komešanja, neki se osjećaju prozvanima...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh