Kurvica22
Well-known member
Pa ne znas ko te i napravio klosaru jedan kopilePa daj i svoje mame da i nju jebu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znas ko te i napravio klosaru jedan kopilePa daj i svoje mame da i nju jebu
Jeli iz Gradačca ili drugo mjesto?Kurbasic Emina se j za pare i da me niko ne pita za broj i da je pitam licno!Trazite sami imate fb saltate a nemate muda.
Majka mi je umrlaPa daj i svoje mame da i nju jebu
Brate čim traži uplatu da bi rezervisao termin jasno ti je sve...Jel ko s ovom bio
Poskupa i jos trazi samo hotel s 5 zvjezdica
kako mogu doci do tebeJbg opet kod mene dolazi ljudi politicari sportisti a vi pisite sta hocete![]()
Zar nije @Kurvica22 najbolja riba u Tuzli, nju jebu političari kako sama kaže jer je lijepa i zgodna, Carla Martins joj nije ni do koljenaU tz trenutno najbolja carla martins
Nema joj premca
ne znam ja sta si ti cuo na slikama sam ja ista ko i uzivo jedino ako se ne nasminkam drugacija sam al ljudi mi kazu da sam ljepsa bez sminke tako da .... prvo nesto upoznaj pa sudiJa sam cuo da si na slikama avion, a uzivo kamion![]()
i ti sad faca,prosuo tu foru ima joj 80 godina,nikad nemoj osuđivati dok ne upoznaš nekoga nit govoriti tako nešto...Kažem prvo upoznaj pa sudi,žao mi je stvarno ako ti trebaju naočare za vid mogu ti sredit besplatno....Ali nikad nemoj nekoga pljuvati dok ga ne upoznas jer nikad ne znaš ko je ko u principu pozdrav za tebe drugJa sam cuo da si na slikama avion, a uzivo kamion![]()
nikad ne znaš drug koliko ti može i kako ti ko može valjati uzmi mjenjač od tog kamiona i šaltaj u veće i manje brzine,prosipaš ubuđale fore a zapravo i šta tebe boli k u principu kakva sam ja ovako i onako samo ti kažem ne radi onom što ne bi volio sebiJa sam cuo da si na slikama avion, a uzivo kamion![]()
Samo kazem sta sam cuo, nista vise. Bez uvredenikad ne znaš drug koliko ti može i kako ti ko može valjati uzmi mjenjač od tog kamiona i šaltaj u veće i manje brzine,prosipaš ubuđale fore a zapravo i šta tebe boli k u principu kakva sam ja ovako i onako samo ti kažem ne radi onom što ne bi volio sebi
De napisi nekad tacku il zarezjbtnikad ne znaš drug koliko ti može i kako ti ko može valjati uzmi mjenjač od tog kamiona i šaltaj u veće i manje brzine,prosipaš ubuđale fore a zapravo i šta tebe boli k u principu kakva sam ja ovako i onako samo ti kažem ne radi onom što ne bi volio sebi
Sve neki ucitelji savjetnici kurci palci.De napisi nekad tacku il zarezjbt
Valjalo bi i razmak stavitiDe napisi nekad tacku il zarezjbt
Pa slucajno, imam prob sa ocima i brzo tipkamValjalo bi i razmak staviti![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|