SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Slažem se. Ja idem u zadnje vrijeme samo kod kojih sam ja bio više puta i te većinom ne ostavljaju oglas. One imaju stalne mušterije. Kao što i mi želimo odličnu uslugu, tako i oni žele pristojne mušterije a ne debile. A onda se neki čude što nema oglasa. Ja ne mogu razumiti dali je teško biti čist, namirisan, pristojan i kulturan. Ima nas svakakvih tako ima i njih.
A kako znas da je neka tu ako ne stavi oglas? Je li ti javi da je tu?

Tako je ona sisata moldavka crna kad dolazi javlja se stalnim klijentima i ne trese se policije, samo triba imat drugi broj da zena ne vidi😛
Pa da to mi je nekako logicnije objasnjenje. Popularne mogu birati komu ce se javiti kad stave oglas. Ovako svakom zasebno moraju slati poruku da dolaze, osim ako ne prave Whatsapp grupe sa musterijama🤔. Evo Roxane je popularna i ima oglas.

Evo sad ti meni objasni svrhu ova tri napisana reda🙈 nema oglasa ide ca bia si… daj barem koji sočni detalj jbt😛 sta si pisa ista uopce🤷‍♂️

samantha/mayte
1/200
slike su prave, zgodna je, lipa guzica, lipa faca, falše sise, ali solidan boobjob, nema frižina. Ocjena 7/10, fali joj malo topline i šušta da bila veća.

Može li ko potvrdit jel ova legit:
Valjda je, poslala sliku valjda je ona,simpatična je možda nezna baš engleski samo osnove,čua san se s njom 100/30

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh