Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, nije to u redu. Vec je profil trebao biti da je u Splitu, ne znam sta se bojiŠta čeka Sabrina sa oglason![]()
Ne brini, ljubav ce vas napokon spojiti. Bices sretanDa sam chat gpt da mi javi kad bude oglasila
Ne sekirqj se ti meni ništa,,kad ti ga zaguca zaboravit ces na trenutne probleme i nedaćeDa sam chat gpt da mi javi kad bude oglasila
Apelirat ćemo Milanoviću da ti uruči medalju za hrabrost i doprinos međunarodnih odnosaDa sam chat gpt da mi javi kad bude oglasila
Zaboravin i na dicu kad je vidinNe sekirqj se ti meni ništa,,kad ti ga zaguca zaboravit ces na trenutne probleme i nedaće
Je, evo bas smo se zabrinuli za njenu plasljivost kad uzima 200 euras obzirom na njezinu plašljivost i strah, pisanje po forumu neće pozitivno djelovati....
Počasni konzul Brazila u Splitu.Apelirat ćemo Milanoviću da ti uruči medalju za hrabrost i doprinos međunarodnih odnosa
Po mom mišljenju,ti bi triba postati ministar vanjskih poslova
Je li to legendarna "tetka Sabri"?Zaboravin i na dicu kad je vidin
Moramo ga prvo predložit, ali mislim da inicijativa mora doć iz Brazila. Koja bi to fora bilaPočasni konzul Brazila u Splitu.![]()
Nebi ništa naplačiva..samo ono jel da iman u izobiljuMoramo ga prvo predložit, ali mislim da inicijativa mora doć iz Brazila. Koja bi to fora bila![]()
Moga bi lobirat za boravišne dozvole...Nebi ništa naplačiva..samo ono jel da iman u izobilju
Je, samo da ne šalje muške slučajno, ne trebamo ih, nek idu u njemačku il švedskuMoga bi lobirat za boravišne dozvole...![]()
Dava bi taksene marke besplatnoNebi ništa naplačiva..samo ono jel da iman u izobilju
Kakva je Sabrina? Ima li itko link?Ne sekirqj se ti meni ništa,,kad ti ga zaguca zaboravit ces na trenutne probleme i nedaće
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|