Sa ovim se slažem u potpunostiDa li iko ima bilo kakav kontakt od Ume ili kako je već zvala se, ta se cura karala ko da sutra ne postoji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa ovim se slažem u potpunostiDa li iko ima bilo kakav kontakt od Ume ili kako je već zvala se, ta se cura karala ko da sutra ne postoji
Meni preko poruke nadrkana izgleda. Kazem joj nisam iz zenice ali dosao bi ako se dogovorimo, a ona na to meni da joj se javim kad budem tamo hahahaha. Pa legendo, ako bi maksuz dosao radi tebe, sigurno hocu prvo da vidim sta nudis i za koliko.Iskustvo sa Sany koliko ima godina ?
24-26 preljepo iskustvo imam 2 puta sam bio . Iskrena postena zgodna ljepa cista uredna i prije svega bas se dobro potrudiIskustvo sa Sany koliko ima godina ?
I mene zanimaMarina Lady Sarajevo, Independent | City of Love
Kontakt iskljucivo pozivom na broj. WA i Viber ne koristim. Pruzam erotske masaže i fetišecityoflove.com
Iko bio?
Koji je broj od SanyKod sany sam bio top je . Kod ove druge nisam nismo mogli termin uskladit .
Placanje na ruke sve dok ne dodjes na adresu, oja je uvijek locirana pored pumpe ili trafike gdje mozes kupiti bon.Djeluje kao velika fejkara obzirom na omjer postavljenih slika i cijene sat vremena 100€, po slikama topčina, javio joj se ja iz dosade nisam namjeravao uopšte ići čisto da vidim je li fake u pitanju, cura poslala adresu i sve, plaćanje u ruke, tako da pokušaj i javi je li ista djevojka kao na slikama
A kakve je inace, jesi bio sa njom?Placanje na ruke sve dok ne dodjes na adresu, oja je uvijek locirana pored pumpe ili trafike gdje mozes kupiti bon.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|