dusanprokic9999
Well-known member
Ovaj stvarno pomislio da mu kurve daju prava imenaOvo im čak nisu prava imena, ne prdi majmune niko brojeve nije delio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj stvarno pomislio da mu kurve daju prava imenaOvo im čak nisu prava imena, ne prdi majmune niko brojeve nije delio
To je onaOvaj stvarno pomislio da mu kurve daju prava imena
Našao si gde ćeš da je tražišKoja je najbolja masaža u beogradu na kojoj ste bili? Ne mora sa zavrsnicom ili oralom, nego bas masaža terapeutska. U vecini salona gde sam bio je sve nesto slabašno, pa mi treba preporuka
pogresio si sajt. idi na google pa kucaj, ovde se samo traze masaze sa drkanjem oralom i da mozes da vatas za dupe i sise maserku.Koja je najbolja masaža u beogradu na kojoj ste bili? Ne mora sa zavrsnicom ili oralom, nego bas masaža terapeutska. U vecini salona gde sam bio je sve nesto slabašno, pa mi treba preporuka
Lično nisam bio, moj drugar jeste kao i mnogi koji su pisali po forumima. Iskustva su slična, prvo što moraš da se cimaš do Obrenovca do nje, neki poluhodnik krš smeštaj, ona ništa specijalno, nisu njene slike, odradjuje samo i masažu i drk. Ne vredi cimanja ni da je bliže. Nisam bio, niti ću.https://seksi-adresar.co/oglas/ero-masazafootprostata-top-crnka-0606407364/ sta misliste? Neka iskustva?
Pre će Vučić da ispuni zahteve nego oniIma li novosti za neftis?
Jesi li uspeo da zakazes ili su prestali da rade?Ljudi zvao danas aurora da zakazem I rece mi neka od devojaka da prestaju sa radom
Nisu me zakazale. Ostaje veneraJesi li uspeo da zakazes ili su prestali da rade?
Planirao sam sutra da odem...
ne znam, normalno sam zakazao za sutraLjudi zvao danas aurora da zakazem I rece mi neka od devojaka da prestaju sa radom
Pitaj ih sutra sta se desavane znam, normalno sam zakazao za sutra
Zatvaraju salon stvarno.. stigla mi je poruka od njih da nisu u mogucnosti da mi odrze termin zbog prestanka sa radom.. ljubazno su se izvinili, nisam se trudio da izvucem bilo kakvu informaciju zastoPitaj ih sutra sta se desava
jbg, pozatvaraće ljudi salone zbog serenja po forumu. Ne kapirate da ne treba pisati ovde o salonima. uništavate ljudima renome. nisu kurve koje se javno oglašavaju jbg, morate to da skapirate jednom zauvekZatvaraju salon stvarno.. stigla mi je poruka od njih da nisu u mogucnosti da mi odrze termin zbog prestanka sa radom.. ljubazno su se izvinili, nisam se trudio da izvucem bilo kakvu informaciju zasto
Koje crne kurve, to su saloni za masažu i devojke koje rade tamoOvaj stvarno pomislio da mu kurve daju prava imena
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|