Eh, šteta, jel se bar htjela ljubit?Da…fizicki potencijal a karakter lešo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, šteta, jel se bar htjela ljubit?Da…fizicki potencijal a karakter lešo
A joj, tako lošeLešo kokoš cekinuša.
Pozdrav mozes mi poslat link u inbox kod koje idesVidio sam oglas nije losa otici cu ovaj vikend do nje
Pa jeste vi realniImao sam i ja takvu, ugodno druženje, komplimenti, dodali se i na instagram, sve super, dopisivanje, planovi za druženje, večeru itd. - na kraju to ispadne da ona vidi samo bankomat u meni i to je to
I mene zanima javio joj se dobio poruku da je u Zg mjesec dana i to je to niti gdje je u prostoru niti nikakvog drugog odgovorajel na kraju neko otiša kod nje? vidim da je cijena preko noći skočila
Od 4.1 Je u svom prostoru. Sada samk outcall. Al nije vam to picka vrijedna te cijene. Bio sam jednom slucajno u drustvu likusa kao da je prebijena od neke drogeI mene zanima javio joj se dobio poruku da je u Zg mjesec dana i to je to niti gdje je u prostoru niti nikakvog drugog odgovora
I mene zanima javio joj se dobio poruku da je u Zg mjesec dana i to je to niti gdje je u prostoru niti nikakvog drugog
Samo outcall zasada,kod frenda je u stanu,kada drugi put dođe onda smo kod njeI mene zanima javio joj se dobio poruku da je u Zg mjesec dana i to je to niti gdje je u prostoru niti nikakvog drugog odgovora
Sta si bio s njom?Samo outcall zasada,kod frenda je u stanu,kada drugi put dođe onda smo kod nje
Nisam bio,napisala mi jeSta si bio s njom?
Ma uzeo bi i ja apartman nije problem kad bi odgovorila i rekla kad gdje koliko...
Cini mi se da je to lazan oglas neko zajebava da je dosla stvarno tu ta cura vec bi radila na velikoNisam bio,napisala mi je
Nekako je previše usluga INCLUDED da bi bilo istinitojel na kraju neko otiša kod nje? vidim da je cijena preko noći skočila
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|