Elegantan
Active member
Realno niko joj ne brani da nadje normalan posao hahaDa.
Ona je žena/majka/kraljica godine jer se kurva a imala je moždanim...
O jao....
Kurva je.
Gotovo.
Sama je izabrala da se kurva.
Kakvo sažalijevanje ljudi moji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno niko joj ne brani da nadje normalan posao hahaDa.
O jao....
Kurva je.
Gotovo.
po slikama daJel netko što uspio kod ove?
![]()
Ovo nije obični poziv - ovo je izazov🔥😈
Zagreb. Ne igram sigurno. Ne radim mlako. tko se usudi . . taj gubi kontrolu . Volim susrete koji imaju puls, muškarce…www.oglasnik.hr
ganjam je već par dana... vidio sam neke jako dobre recenzije za Sofiju na pretrazi... Je li to ta? Sofija_1990?
Kakva je bila ako se zna šta![]()
Dali ima ko kakav info o njoj? Volio bi otići kod nje ali više ne daje nove oglase pa me zanima dali je odustala ili ima novi broj koji ja nemam?
Ja ne znam, bio sam kod dosta njih ali sam zakasnio kod ove očito.. Ako se dobro sjećam, ok su o njoj govorili općenitoKakva je bila ako se zna šta
Pričaš o ovoj koju sam ja spomenuo ili neku drugu?mislim da joj oglas ide pod imenom Laura..bio sam kod nje prije cca 2 godine, rijetko ovdje pišem recenzije jer jednako rijetko imam što lijepo za reći o organizmima koji se kriju iza PO oglasa. Laura je, po meni, iznimka, super cura, naravno ne savršenog izgleda, ali za seks odličnog tijela, s kojom imaš dojam, barem na kratko, da se ne jebe za lovu nego zato što to voli i što si joj se (možda) svidio. godine tada cca 25-27, plava, baš ono girl next door s kojom bih se bez problema zaključao u stanu cijeli vikend i...ako čita, drži se Laura![]()
to znači da je OK? koliko traži?po slikama da
Dobra je. Još radi s stalnima. Ima drugi broj preko kojeg se dogovara. Malo je po meni preskup. Masaža 80, a komplet 120.Kakva je bila ako se zna šta
Može novi br u inbox molim te?Dobra je. Još radi s stalnima. Ima drugi broj preko kojeg se dogovara. Malo je po meni preskup. Masaža 80, a komplet 120.
Neće ti odgovoriti ako joj nisi memoriranMože novi br u inbox molim te?
Ne mogu ti poslati. Ograničen ti je profilMože novi br u inbox molim te?
Dali ti se javila? Ili su bonoviNešto sam tipkao sa njom na
Wappu,na poziv se nije javila iako smo se preko poruka dogovorili da ću ju kratko nazvati,tako da ne znam....možda je ok,a možda i kao većina ostalih oglasa,neka prevara.
Tocno tako sama je izabrala taj posaoDa.
O jao....
Kurva je.
Gotovo.
To je ona mala narkomanka iz spanskog. Jeftina je ali bolje zaobići...BIO TKO?![]()
dođi k meni - Druženje - Ljubavni oglasnik
mlada djevojka nudi zabavu galantnom muškarcu u svom prostoru,samo Zagrebljubavni-oglasnik.net
I sigurno nema 23gTo je ona mala narkomanka iz spanskog. Jeftina je ali bolje zaobići...
Lp
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|