BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jako neprofesionalno od tebe, pisati imena klijenata na forumu, po meni su ludi svi ovi što te posjete nakon ovoga, evo sve što si debela, bahata i ružna, nego još pišeš imena klijenata, još piše propali profesor tjelesnog, kojim zanimanjem se ti možeš pohvaliti, pa ti si kurva, iznajmljuješ pičku za pare
I jos ovo nek poz kolegu tenisera,za razliku od njega sto je propali profesor! JBG zna covjek sta valja,a vi mozete da pusite kurac jbg,samo ne znam kome! Ajd sad imam posla nego da pisem sa pojedinim idiotima koji bi mater dali za gram spida kladionicari ljudi bez zivota bez para a ja imam picku baby...

Jako neprofesionalno od tebe, pisati imena klijenata na forumu, po meni su ludi svi ovi što te posjete nakon ovoga, evo sve što si debela, bahata i ružna, nego još pišeš imena klijenata, još piše propali profesor tjelesnog, kojim zanimanjem se ti možeš pohvaliti, pa ti si kurva, iznajmljuješ pičku za pare
A sto si ti ovde vec da trazis kurve i pises kao neki savjetnik a ispadas budala

Došlo vrijeme da Kurva vrši predavanje Profesoru 😂

Jako ruzno i odvratno nekome ime i prezime ovdje ostavljati a Sulejman je brani ne bi li spustio cijenu kod dotične.

Zato smo se mnogi i povukli s ovog foruma zbog ovakvih osoba, posebno mi iz Sarajeva ima zena koliko hoćeš al nikome ne treba davati kontakte bas zbog ovih stvari cuj nekome ime i prezime ostavljati ovdje ..

Došlo vrijeme da Kurva vrši predavanje Profesoru 😂

Jako ruzno i odvratno nekome ime i prezime ovdje ostavljati a Sulejman je brani ne bi li spustio cijenu kod dotične.

Zato smo se mnogi i povukli s ovog foruma zbog ovakvih osoba, posebno mi iz Sarajeva ima zena koliko hoćeš al nikome ne treba davati kontakte bas zbog ovih stvari cuj nekome ime i prezime ostavljati ovdje ..
Moj klijent nikad nece ovde bit javno,citas li ti covjece bolje,provokator jeste propali profesor,ima njih jos samo da pocnu ovde srat,imam slike i fejs i sve pa nek izvole.Kome se ne svidjam ne tjera ga niko da dodje,a niti da me ovde blati jesam Kurva al ne dam da me niko jebe u mozak!!! CAPITO?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh