Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam ja, top je žena, nećeš požalitAko je netko bio kod Suzane moze dati neki feedback? Hvala
I ja upravo, još sam znojan..Komad i dobra osobnostAko je netko bio kod Suzane moze dati neki feedback? Hvala
Jel moze info u kojem kvartu je suzana,vise manje su uvijek iste zgrede,jer sam imao nezgodnu sutiuciju kad sam bio kod karine u stambenoj zgradi punoj poznanika.I ja upravo, još sam znojan..Komad i dobra osobnost
Moze li kontakt od te Suzane? Hvala
A cemu taj komentar,nedas broj,nespominji tetu i nitko te broja pitat nece i nitko za nju znati nece i komentara tvog potrebno biti nece.Ovako
Zašto vam ne mogu i ne želim dat broj od tete iz Novigrada?
Jer eto 10 vas me pitalo u privatnoj poruci za broj,nekima se smilovao pa ajde pitat ću nju dal joj mogu djelit broj
Nakon šta im dao broj koliko ih je zapravo otišlo???nula
Al zato njoj šalju svakojake poruke i dosađuju joj a od realizacije nula
Sreća da se vrlo lako može broj blokirat pa eto dragi vi kojima dao broj da znate zašto vam se teta iz novigrada ne javlja-blokirani ste
Zato i ljudi zadržavaju kontakte jer mnogi bi sexali al samo ovdje veliki jebači...
Plačajte si EGE
Jednostavnije mi objavit ovdje jedan post već odgovarat u privatne poruke i napade u njimaA cemu taj komentar,nedas broj,nespominji tetu i nitko te broja pitat nece i nitko za nju znati nece i komentara tvog potrebno biti nece.
Ja ni ne znam tko je teta iz NovigradaOvako
Jer eto 10 vas me pitalo u privatnoj poruci za broj,nekima se smilovao pa ajde pitat ću nju dal joj mogu djelit broj
Sreća da se vrlo lako može broj blokirat pa eto dragi vi kojima dao broj da znate zašto vam se teta iz novigrada ne javlja-blokirani ste
Zato i ljudi zadržavaju kontakte jer mnogi bi sexali al samo ovdje veliki jebači...
Plačajte si EGE
U tome je bila i bit mog odgovora ne tetu iz nivigrada koju nitko nigdje ne spominje. Mozda je fulao forum.Ja ni ne znam tko je teta iz Novigrada![]()
![]()
Nisam neU tome je bila i bit mog odgovora ne tetu iz nivigrada koju nitko nigdje ne spominje. Mozda je fulao forum.
To je ona kod bauhausa sta radi masaze?Adriana nudi mogucnost foot fetisha uz nadoplatu
Jesi siguran? Jesi bio? Moze da nam izjaviš iskustvo svoje?Adriana nudi mogucnost foot fetisha uz nadoplatu
Ja ni ne znam tko je teta iz Novigrada![]()
![]()
Pitanje Jeli ta teta iz Novigrada uopće postojiOvako
Plačajte si EGE
Imas kakav kontakt/iskustva?Jel netko probao STA kod te Adriane kod Bauhausa ili je samo masaža?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|