ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima :) djevojka sam koja je bila dugi niz godina u vezi, trazim samo jednog muskarca koji bi me financijski podrzavao. Smatram se zanimljivim drustvom, visoko sam obrazovana. Ako se netko pronalazi slobodno neka se javi :) neka se ne javljaju muskarci koji prakticiraju mijenjati partnerice konstantno vazno mi je spolno zdravlje i koji su skrti
Na temi punoj kurviša tražiš nekoga tko nije imao puno seksualnih partnerica :)

Cao svima :) djevojka sam koja je bila dugi niz godina u vezi, trazim samo jednog muskarca koji bi me financijski podrzavao. Smatram se zanimljivim drustvom, visoko sam obrazovana. Ako se netko pronalazi slobodno neka se javi :) neka se ne javljaju muskarci koji prakticiraju mijenjati partnerice konstantno vazno mi je spolno zdravlje i koji su skrti

Evo ga.

Bok vecer...ja sam marko 43god sretno razveden prosle god bla bla....iskreno trazim na duze staze opustenu curu koja voli uzivat u zivotu uz puno poklona i da se osjeca ko kraljica....koliko novcica trazis na mjesecnom nivou ili kad se druzimo? Radujem se odg

Pozdrav molim vas za pomoć,ima li tko broj od malevragolanke44 izbrisali su mi se brojevi iz mobitela,hvala unaprijed

ma kako da ne samo smo tebe čekali da nas zajebavaš

A u pm daj mi reci imas i muzičku želju pa da ti i nju ispunimo ........ 🤣😁😂

Bio kod
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/1000-prava-ljepotica-tea-oglas-6522282 (poznatija kao Tea Kruge, lokacija prostora blizu Mcdonaldsa)
jedna od zgodnijih djevojaka koje se bave ovim poslom..visoka, plava, srednje 30te, sve fino skladno djeluje, cice bi rekao umjetne, a guza taman ne prevelika. Uzeo pola h za 80e..pušenje bez je ok zagrijavanje, nista posebno..zatim navlaci kondom i doggy lagano do ispaljivanja..mogu se slozit sa ostalim prethodnim komentarima kolega da je u akciji dosta hladna, pojebi i odjebi joj je stav.
Zakljucak bi bio kao i za Anju Borovje, u nedostatku boljih opcija, za probati nije lose

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh