Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj broj od te MEto hvala varaždinci na preporuci za ovaj vikend,od ponude mi box bio zatrpan...
Sreća da mi jedna stara prijateljica na "M" unatoč mengi nije otkazala pa eto vikend i prostor bili su odlično iskorišteni
Inače ta "M" lako bih je nazvao ljubavnicom koju nagrađujem a ne kurvom jer eto uvijek je to višesatno druženje za simboličnu naknadu...
Manja nego neke uzimaju za 30min..
Eto da ste korektni mogli bi i vi svi imat nešto konkretno
Broj od "M" prije nekoliko mi je godina ipak netko od vas dao,il ovdje il u čk postu te mu stvarno hvala na tome te bih tebe stvarno trebao častit pivom u najmanju ruku...
Ostalima baš hvala na ispunjenom inboxu![]()
Ajde da ga je barem netko umočio.Eto hvala varaždinci na preporuci za ovaj vikend,od ponude mi box bio zatrpan...
Sreća da mi jedna stara prijateljica na "M" unatoč mengi nije otkazala pa eto vikend i prostor bili su odlično iskorišteni
Inače ta "M" lako bih je nazvao ljubavnicom koju nagrađujem a ne kurvom jer eto uvijek je to višesatno druženje za simboličnu naknadu...
Broj od "M" prije nekoliko mi je godina ipak netko od vas dao,il ovdje il u čk postu te mu stvarno hvala na tome te bih tebe stvarno trebao častit pivom u najmanju ruku...
Sve su fake!Eto hvala varaždinci na preporuci za ovaj vikend,od ponude mi box bio zatrpan...
Bas si pizda. Ti si dobio broj, a ne zelis ga s nikim podijeliti.Eto hvala varaždinci na preporuci za ovaj vikend,od ponude mi box bio zatrpan...
Cek..bio si? Meni opce ne odgovara na poruke
Ova je stvarna, super izgleda uzivo, nekom je bilo dobra, nekom zesci prosjek. Tako da ocekujte da nije losa ali nije ni nesto wow
Cita i ne odgovara, nisi jedini kome tako radi. Malo je vise paranoicna nego sto bi trebala biti…ali ne gubis puno ako ne uspijes doci do nje, osim izgleda ne pruza puno…Cek..bio si? Meni opce ne odgovara na poruke
A klasika. Fakat odustajem od ovog sporta. Nema ovo vise smisla..Cita i ne odgovara, nisi jedini kome tako radi. Malo je vise paranoicna nego sto bi trebala biti…ali ne gubis puno ako ne uspijes doci do nje, osim izgleda ne pruza puno…
A ko je Vesna Vuković, odakle je, godinaBok ekipa, jel radi još uvijek Vesna Vuković, broj koji imam je neaktivan
Koliko sam s njom razgovarao uživo na busnoj u Vž,ne radi više i promijenila broj.Bok ekipa, jel radi još uvijek Vesna Vuković, broj koji imam je neaktivan
A ti si stvarno neki!?! Bila je u emisiji "Ljubav je na selu" dva put!!! I ti pitaš takve gluposti!!!A ko je Vesna Vuković, odakle je, godina![]()
Gdje u trnovcuDali mi se pricinilo ili sam stvarno videl nocnu damu koja ceka kamiondzije v trnovcu
Ocito si ti veliki fan tih gluposti na tv pa znas tko je ta.... Gledam druge emisije na tv.. A ne Ljubav na seluA ti si stvarno neki!?! Bila je u emisiji "Ljubav je na selu" dva put!!! I ti pitaš takve gluposti!!!
Znam tko je ta,kad sam bio par puta kod nje. A još onda nije bila u toj emisiji.Ocito si ti veliki fan tih gluposti na tv pa znas tko je ta.... Gledam druge emisije na tv.. A ne Ljubav na selu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|