Gde su u Rakovici?bezite od ovih, rakovica jesu bi ali bas sranje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su u Rakovici?bezite od ovih, rakovica jesu bi ali bas sranje
Pa zapalo mi za oko da ima nešto ispod stoliceDal si to zapazio. Svaka čast
Imaju po 42 godine i još 200 meseciJel se neko zeznuo i bio sa ove dve?
Izgkedaju mi bas lose na slikama
![]()
Sanja i Ana | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Dve drugarice 40 i 42 godine ozbiljne dame samo za galantnu gospodu dominacija,fetiš, klasika.seksi-adresar.co
Ne odgovara na porukeZna li se šta o ovoj Jani Radović? Jel imao neko sreće?
Otisao sam ja letos,negde su na Vidikovcu.Jel se neko zeznuo i bio sa ove dve?
Izgkedaju mi bas lose na slikama
![]()
Sanja i Ana | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Dve drugarice 40 i 42 godine ozbiljne dame samo za galantnu gospodu dominacija,fetiš, klasika.seksi-adresar.co
Prvi pokušaj da je posetim bio je pre dve tri godine. Na poruku mi je odgovorila da se nalazi na Voždovcu. Predložio sam da dođem u određeno vreme i zamolio za adresu, nije odgovorila. Više meseci kasnije pokušao sam ponovo, ovog puta pozivom. Posle mojih uvodnih reči kao da je uključila neki loš tonski snimak jer ništa nisam razumeo. Kad je nastala tišina, rešen da je ipak posetim, predložio sam vreme kad bih došao i pitao za adresu. Rekla je da se javim sat vremena pred dolazak. U dogovoreno vreme više puta sam zvao, ali je telefon bio isključen![]()
crka sex Romkinja suzi | Seksi Adresar - Licni Kontakti
CRKA SEX ROMKINJA SUZI 🔥🔥💣🥵🥵Beograd vozdovac,samo u mom smestaj poziva Galatnju Gospodu radi intimnog druzenja Poziv obavezn za infmance na br SMS vocap Viber zakazivanje u mom smestaj molim obavezno poziv na broj pa SMS hvala na razumijevanjuseksi-adresar.co
Jel iko bio kod ove milfare? Planiram možda da je posetim, pa da čujem kakva je.
Želja većine nasNameravam da posetim ovu matorku. Bio neko kod nje?![]()
Masaza za tebe.Centar. | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Senzualna masaza celog tela, i kompletna usluga(klasika,oral) ,vitka,lepa plavusa,grudi 5( slikoni),LICNE FOTOGRAFIJE(fotke su novije),usluga iskljucivo kod mene u prijatnom ,klimatizovanom smestaju,centar,stop SMS,0654606323 .seksi-adresar.co
a sto? Ne javlja se?Želja većine nas. Malo ko uspeo
![]()
Jel imaš oglas Pohotne i Staše. Mila kaže da više ne radi analŠto se tiče anala (domaće ribe), po meni, stvari stoje ovako:
Pohotna - Generalno ona je
u svemu, ne samo u analu...
Staša & Ana - mrtva trka... svaka ima svoje prednosti i mane...
Mila - mlada i perspektivna, treba još da radi na sebi, svakako zvezda u usponu...
Tako je. Nedostupna ili se ne javlja. Kažu da ima drugi broj za stare klijente. Ja već par godina pokušavam. Ne zovem svaki dan. Možda 10 puta godišnje pokušam, i za sada 0 bodovaa sto? Ne javlja se?
Druže gde joj je smeštaj i koliko si platio?Otkrio sam skriveni dragulj: Geovana - Belgrade / Serbia https://share.google/EEZOOEScrDeCOiHeH. Devojka je prelepa. Prava brazilska lepotica izraženih atributa. Ne zna se šta je na njoj lepše, lice, telo ili njen predivan karakter. Ona je na slikama, samo uživo malo jača. Kada kažem jača, mislim tamo gde treba: guza, bokovi i butine. Baš onako kako ja volim. Grudi velike i lepe, guza takođe. Uzak struk i čvrst izvajan stomak. Koža negovana, na dodir meka kao svila, bez celulita, bubuljica, ožiljaka ili bilo kakvih drugih nepravilnosti. Strastvena, harizmatična i komunikativna. Ne zna engleski, ali njena pozitivna energija je tolika da se to i ne primeti. Iako sam je video prvi put, osećaj sa njom mi je bio kao da se znamo i da smo u vezi. I to u onim prvim mesecima veze, kada je strast najveća. Srdačan doček i ispraćaj. Gledanje na sat kod nje ne postoji. Ubedljivo moje najbolje iskustvo. Celokupan utisak 10/10.
to je ona iz zadruge ne znam da li je pravi oglasiskustva? da li vredi otici?![]()
* Za Pohotnu imaš posebnu temu na ovom forumu sa svim kontakt podacima, mada nisam siguran da ćeš uspeti da je kontaktiraš, pošto se viđa samo sa stalnom klijentelom.Jel imaš oglas Pohotne i Staše. Mila kaže da više ne radi anal
Deluje zanimljivo, definitivno vredi tih para ko voli MILFPozdrav drugari jel je bio neko kod ove starije dame? Malo je ima pa je nema, radi kada je raspolozena
![]()
Milf 44 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
U moru ovih "savršenih" i. fotosopiranih pa i laznih slika i osoba dodji kod prave prirodne milf Sexy dame u svom smestaju nudi oral i klasiku. 60 pola 80 sat opusteno i prijatno . Oral bez kondoma uz max higijenu. DUBOKO GRLO Sex SA kondomom! Nema doplate za Sex bez kondoma. samo poziv. Volim daseksi-adresar.co
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|