patakdaca11
New member
Daj detalje. Bas planiram tamo da odem u cetvrtak. Saru da trazim znaci.Sara iz Tantra soft touch
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj detalje. Bas planiram tamo da odem u cetvrtak. Saru da trazim znaci.Sara iz Tantra soft touch
idi, neces se pokajati. Sta tu ima da se opisujeDaj detalje. Bas planiram tamo da odem u cetvrtak. Saru da trazim znaci.![]()
I to sto kazes.idi, neces se pokajati. Sta tu ima da se opisuje![]()
Bitno je da bi mozda znali tacno koje sve rade drk,pa da ne idemo kod ovih sto ne idu.Kad krenete da povezujete stvari ko je kome stazar je bitno?
Ja bih veceras pohvalio Saru za nuru koji je odradila, ono se ne moze recima opisati
al ta mala sa Vracara, ne bi znala sta ce od para kad bi radila taj posao kako treba, ovako nit zna da drka niti da masira i sve radi preko kurca, vadi je jedino sto je brutalnaJa mislim da je to ta Ema sto je radila u ekipi sa onom plavom, opasnom pickom sa Vracara. Ako je to ta, zgrada prekoputa Fontane. Bio sam kod nje na Milky stolu. Gledam slike, malo me podseca na nju. Ispravite me ako gresim.
Tako je.....picka kosmicka.Ali em ne ume da se nasmeje,em ne zna nista....uzas bacenih paraal ta mala sa Vracara, ne bi znala sta ce od para kad bi radila taj posao kako treba, ovako nit zna da drka niti da masira i sve radi preko kurca, vadi je jedino sto je brutalna
Svega ti...koja je cena?Sara iz Tantra soft touch
Svašta, dao bi ruku da ona to ne radi. Znači dobra glumicaNatalija?? Ona je bila opaka. Umela je da ga iscedi, svaka joj cast.
Ona je samo rekla da se opustim,pobrinuce se za mene :-DSvašta, dao bi ruku da ona to ne radi. Znači dobra glumica![]()
Xaxaxa... Ja bio 3 puta kod nje i samo masaža. Vidiš ne znam da čitam šta hoćeOna je samo rekla da se opustim,pobrinuce se za mene :-D
A meni Jana na prvu odmah i to sa onim najperverznijim pogledomJbg,i ja sam sedam puta bio kod Jane dok nisam dobio :-D
Za Andjelu sam svašta čuoLeraju nas one ribe tamo :-D.....zato i pitam da ljudi nabroje koje sve sigurno rade. Pogotovu sto su sada skoro sve nove.A od starih ostale samo Andjela i Jovana
Nema joj ravne za sadAndjela je opasna riba.....
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|