NEMKE CRSN
Active member
Nije to do kriterijuma. To je isprobati nešto novo. Ja to tako gledam. Ja sam iskreno bio kod dve transice. Prvi put sam bio pre jedno 4-5 godina. Viktorija. Na Dorćolu. Savršena riba ( ili muškarac, kako ko gleda ). Ja sam je gledao kao ribu bez pičke. Visoka, zgodna, lepa, silikoni. Ma savršena. Dugo nisam imao muda da odem. Nisam znao kako ću reagovati. Dal će se dići. Kasno je bilo. Oko 1 ujutru. Moj uslov je bio da ga ne vidim ni u jednom trenutku. Ispoštovala maksimalno. Lepo i neobično iskustvo. Da ne znaš, ne bi rekao da je muško. Oral I sex. Ok prošlo. Tada sam prvi put čuo od nje ( njega ) da sam ja jedan od retkih sa tim zahtevom. Kaže da većina dolazi da ona njega jebe. Da je to fetiš većini koja dolaze. Ma ne seri bre, da ja tebi platim da me jebeš. Pa jesi normalna. Bukvalno sam bio u čudu. Ali kaže da je tako. To je bio prvi put.Uopšte mi nisu jasni muškarci koji mogu sa tzv. "transicama", tj. specifičnom podvrstom pedera.I to pored toliko Brazilki kojih ima ko pleve po Beogradu?
Verujem da uopšte ti nisi peder, samo vrvtn nemaš nikakve kriterijume. Kao što ni Vujadin Savić skoro sigurno nije peder. Muškarci koji su SIMP-ovi i oni koji nemaju nikakve kriterijume nam svima OBESMIŠLJAVAJU, UNIŠTAVAJU tržište muško-ženskih seksualnih veza jer takvo ponašanje jednog dela muškaraca stvara apsurdno tržište prodavaca i preveliku asimetriju moći između žena i muškaraca u korist žena. Zato je potrebno i poželjno takve muškarce javno sramotiti: Vujadinu Saviću svi trebaju dupe da ispomeraju sprdnjom na njegov račun.![]()
A druga je bila , i još uvek idem kod nje, dva tri puta godišnje. Na seksi adresaru Kraljica orala. Kod nje idem samo na oral, ali samo iz razloga što baš ali baš dobro puši. Sa njom bukvalno možeš kako hoćeš. Guta celog. Nju tako jebem u usta, u svim mogućim pozama da bukvalno izađem sa upalom mišića u nogama. Brutal hardcore deep throat. Ne jebem,jer mi nije trip. Za jebanje idem kod pravih žena.