O jebem ti mamu retardiranu glupuZna li neko jeko treba plava, visoka, sisata, djeluje oblačenjem kao da "radi", viđena na mostu Malta, Andelini kafic. Oko 40 kuka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O jebem ti mamu retardiranu glupuZna li neko jeko treba plava, visoka, sisata, djeluje oblačenjem kao da "radi", viđena na mostu Malta, Andelini kafic. Oko 40 kuka
Čuj ovog idiota. Sta ti je, ne djeluju tablete jutros ?O jebem ti mamu retardiranu glupu
Ima li je na EGE, da je vidim(o) ?+55 31 7130-9638
Nova brazilka u Sarajevu ima s njom i drugarica.
Brutalno zgodna i lijepa, daje i gf i sve
Nije skupa za ono što daje, meni je bilo top
10/10
Kad sam ja to rekao napali su me ali u biti je tako cijene su užasDaj neko broj od kakve starke solidne, a da nije 100eura jbt. Pa koji je vama kurac, 50 e je u Amsterdamu brazilka sa ocima srne , dupetom desetka.
Vjerovatno ovi sto ih podvodeKad sam ja to rekao napali su me ali u biti je tako cijene su užas
Piši.Imam preporuku za ruskinju u Mostaru, tek došla, nije ni na kakvim stranicama, isplati se otići, pa ako nekom treba broj neka se javi![]()
Poslat ce ti ona sve slike na wp nema je na EGIma li je na EGE, da je vidim(o) ?
Hvala druzePoslat ce ti ona sve slike na wp nema je na EG
A evo broj i od njene drugarice Kelly
+385 95 503 4500
Treba ti 5 hiljada pa ti idi nema u Eu sa sendvicem i vodom, najbolje ove romkinje 10km ha haDaj neko broj od kakve starke solidne, a da nije 100eura jbt. Pa koji je vama kurac, 50 e je u Amsterdamu brazilka sa ocima srne , dupetom desetka.
Za 100 eura biraš koju ces prepičku u cijeloj EU. To samo ovdje nabijate cijene jer ima 10 kurava max u gradu i to ih pola raspale.Treba ti 5 hiljada pa ti idi nema u Eu sa sendvicem i vodom, najbolje ove romkinje 10km ha ha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|