Znaci preporuka?Nisi ti probao Maricu iz Dubrave, pa da znaš što je bolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci preporuka?Nisi ti probao Maricu iz Dubrave, pa da znaš što je bolje
Sandra,Maricajel ima neka kod koje se moze povoljno otic samo na pusenje + pljuc po faci il u usta?
Kakav je docek? Jel obucena u nesto il![]()
Ankica
Dodji i opusti se uz znanje i kvalitetnu frćkavu smeđu damu.😇 55 godina, 167 visoka, 60kg, (3). Kontakt wap ❤️www.oglasnik.hr
Bio kod Ankice da se okušam u ovom sportu. Gospođa od 60+ god. 40€ pušenje koje je trajalo cca 15 min. Samo pušenje bi ocjenio 7.7/10. Mehanicki, bez dubokog grla, ali korektno. Izgled u licu nije dobar, na tijelu se vide godine ali jako lijepe sise. Da se dirati. Krevet bio čist i mirišljav. Pošalje vas na tuširanje prije.
Mislim da za te novce nema bolje, al možda bolje platit malo više pa da i cijelo iskustvo bude zanimljivije.
U ništa posebno. Pita te što želiš i kaže ti cijene, platiš i pošalje te na tuširanje.Kakav je docek? Jel obucena u nesto il
A1Jel zna netko ciji je ovo broj 0917341113 ? Moze pp
Ovisi sta volis, recimo samo da mi je to bilo jedino pusenje u zivotu di sam osjetio da je pola mog kurca stisnuto u njenom grlu.. i nema problema kad krenes svrsavati u grloZnaci preporuka?
Baš. Vidiš ti njih kak su glupe i tebe nisu pitale šta ti misliš o tetovažama prije nego su ih napravile. Sigurno je to zbog feminizma ili ljevice ili Srbije, nema drugog objašnjenja.Zasto je na EGE toliko tesko nac djevojku bez tetovaza? Nema mi nista gore nego kad vidim neku ljepu djevojku da je isarana s tetovazama.. Ja stvarno ne znam sta je tim djevojkama u glavama da misle da ih tetovaze cine vise privlacnim a zapravo rade suprotno.
Da li guta?Marina Split/ Jastrebarsko![]()
Fetiš masaža prostate + nježno druženje - Prečko
Marina 50/168/60/3, žena koja zna šta hoće, danas sam samo tu za tebe - nedostaje li ti nježnosti, zagrljaja i…www.oglasnik.hr
092 416 2706
Bio sam nedavno kod nje i bilo mi je super. Cijena pola sata seksa je 60 eura, a prostor je u Prečkom. Jednostavan i brz dogovor. Po mojoj procjeni ima otprilike onoliko godina koliko piše u oglasu. Slike su njene. Sama je inicirala ljubljenje (s jezikom full), lizanje sisa i lizanje pice. Pravi GFE. Oral bez kondoma, seks sa. Žena voli jebačinu i to se vidi odmah od početka. Preporuka svima koji vole 50+.
Bio sam uvijek akcija na visokom nivou![]()
Anastasija opet u Zagrebu
Atraktivna plavuša čeka vas u svom prostoru za druženje uzivo.Tu sam da ti uljepsam dan.Tvoje je da me kontaktiras a…www.oglasnik.hr
Jel bio netko u zadnje vrijeme?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|