Beograd Masaze - Review

Ja sam bio kod nje, masaza traje 7 min a ne 30min. Računa vreme od ulaska u stan, skidanja, dogovora, masaza, oblačenje, izlazak 🤣🤣🤣
Kažem joj ja šta me ubrzavaš, kaže neću valjda da ti drkam pola sata.
Dobra je riba, ali negativna sačuvaj bože.
Evo njenih cena:
- masaza 7 min sa ručnom 50e
- masaža 7 min sa oralnom 75e
- sex u jednoj pozi sa jednom završnicom 100e
Ja ovakve uslove nisam video nigde .
Ova je za sada prva po bahatost 🤣🤣
Ali imam plan za sl put 🎇🎇🎇

Ja sam bio kod nje, masaza traje 7 min a ne 30min. Računa vreme od ulaska u stan, skidanja, dogovora, masaza, oblačenje, izlazak 🤣🤣🤣
Evo njenih cena:
pa isto sam rekao / pisao. nego fali nekoliko stranica zadni paar dana. mrzi svoj posao. steta lepa je... ali zaobidji...

Posetio Stašu, faca nije nesto, ali krase je zdravo napumpane usne i sise, kao i krupnija guza kojom radi njenu verziju tantre. Samo iskustvo je ok, ali previse je haoticna, ume da kasni posteno, prekida masazu da bi se javila na telefon i da budem iskren ume malo da smara sa pricom. Nisam siguran da bi otisao opet. Digla je relax na 50e, a kaze da razmislja da digne "tantru" na 100e. Ukratko, sexi, mazna, slatka i opasna manipulatorka :)
pokusao da zakazem kod nje vise puta... kaze ima posla preko ledja.. i naravno da ima i gleda da digne cene.. kad se prica o njoj na forumu. znaci ako je lice onako sto kazes... i samo napumpana guzaljka za 100 e.. zaobilazim.

Evo njenih cena:
opet da kazem... budaletina.. prevara realno. ZAOBIDJI

pokusao da zakazem kod nje vise puta... kaze ima posla preko ledja.. i naravno da ima i gleda da digne cene.. kad se prica o njoj na forumu. znaci ako je lice onako sto kazes... i samo napumpana guzaljka za 100 e.. zaobilazim.
Dok se malo ne uozbilji jeste za izbegavanje. Mrzim kad se neko bahati sa tudjim vremenom, meni je kasnila bar pola sata, a kad sam izlazio saznao sam da lik nakon mene sam saznao da ceka jos duze.

Dok se malo ne uozbilji jeste za izbegavanje. Mrzim kad se neko bahati sa tudjim vremenom, meni je kasnila bar pola sata, a kad sam izlazio saznao sam da lik nakon mene sam saznao da ceka jos duze.
vidis ti to... pa ona ce da digne cena i na 200.. samo zato sto je jedan momak pisao.. da kao dobro izgleda... ja kazem opet u gradu gde ima ozbiljni lepotica i massa prirodno lepi zena.. samo najgore se "javno" kurvaju za pare.. horror!

Evo njenih cena:
Bio sam i ja jednom kod nje, gleda da otalja posao pusi dobro ali gleda da sto pre završi, šteta dobra je riba pogotovo u dogiju, ali sve je nekako mehanički

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh